Lektoriranje

Podjetje Alkemist vam nudi celostne storitve, ki poleg prevajanja vključujejo tudi lektoriranje besedil.

Nudimo vam ugodno lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih nalog, doktorskih disertacij in drugih zaključnih del, lektoriranje ekonomskih, pravnih, medicinskih in drugih besedil.

Opravljamo lektoriranje številnih jezikov, med najpogosteje iskanimi pa so naslednji jeziki: angleščina, slovenščina, italijanščina, španščina, francoščina, hrvaščina, bosanščina, srbščina, pa tudi lektoriranje nemščine in drugi. V prevajalskem podjetju Alkemist verjamemo, da vsak prevod potrebuje tudi lekturo, zato vsa vaša besedila lektorirajo naravni govorci jezika. Cenik lektoriranja (cenik vključuje tudi lektoriranje diplomskih nalog) si lahko ogledate pod zavihkom cenik prevajanja ali nas pokličete in z veseljem vas bomo seznanili z želenimi informacijami. Lektoriranje vam je na voljo ne glede na slovenski kraj: Ljubljana, Maribor, Koper, Kranj, Celje ali katero koli drugo mesto, saj vam besedilo lahko pošljemo po elektronski ali navadni pošti.

Za informacije in naročilo nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 777 777 ali pa nam pošljite besedilo na info@alkemist.si in naši vodje projektov vam bodo v nekaj minutah pripravili neobvezujočo informativno ponudbo s posebnimi ugodnostmi.