Lektoriranje diplomskih nalog in zaključnih del

Prevajanje in lektoriranje sta procesa, ki ju lahko opravi le jezikovno usposobljena oseba. V Alkemistu vam vsak opravljeni prevod tudi brezplačno lektoriramo. Seveda vam nudimo tudi lektoriranje slovenskih in tujih besedil, ki jih niste naročili pri nas. Na voljo vam je ugodno lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih del, leposlovnih besedil in zahtevnih ekonomskih, pravnih, medicinskih, tehničnih in drugih besedil. Naši lektorji so naravni govorci jezika, ki ga lektorirajo, in diplomirani jezikoslovci, zato je njihovo delo vredno vašega zaupanja. Ker so neodvisni bralci besedila, opazijo tudi nejasnosti, ki so pomotoma ostale v besedilu. To je zlasti opazno, kadar gre za lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih nalog, doktorskih disertacij, kjer je pisec strokovnjak z določenega področja in v želji, da bi povedal vse in v izjemno hitrem toku misli, lahko naredi napako, zato lektoriranje diplomske naloge ali druge zaključne naloge zaupajte nam in se s tem razbremenite vsaj ene skrbi pri končevanju študija.

 

Lektoriranje diplomskih nalog – cenik

Kadar se odločate za lektoriranje, vas seveda zanima tudi cenik. Čeprav je lektoriranje zahteven proces, je pri nas njegova cena dostopna, če pa pri nas naročite tudi prevod, vam lektoriranje opravimo brezplačno. Cenik lektoriranja (cenik vključuje tudi lektoriranje diplomskih nalog) si lahko ogledate pod zavihkom cenik prevajanja ali nas pokličete in z veseljem vas bomo seznanili z želenimi informacijami. Lekturo vam pošljemo po navadni ali elektronski pošti, zato se na nas lahko obrnete ne glede na vaš kraj bivanja.

Cena lektoriranja se giblje od 4 do 10 €. Pri naročilu prevoda sta jezikovni pregled in lektura brezplačna!

Za informacije in naročilo nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 777 777 ali pa nam pošljite besedilo na info@alkemist.si in naši vodje projektov vam bodo v nekaj minutah pripravili neobvezujočo informativno ponudbo s posebnimi ugodnostmi.