Kdo je kdo

 

 


 
Nina_K Nina Kovač, vodja prevajalskih projektov
info@alkemist.si 040-77-77-52

Nina se je angleščine pričela učiti že v vrtcu. Ker ljubezen do jezika tudi tekom odraščanja ni pojenjala, se je odločila za prevajalski študij. Diplomirana medjezikovna posrednica angleškega in nemškega jezika je izredno rada v stiku z ljudmi, zaradi delovnih izkušenj v tujini pa v Alkemistu skrbi za pretežno nemško govoreče naročnike. 
Urška Urška Nežič, vodja prevajalskih projektov
narocila@alkemist.si 040-77-77-52

Urška občuduje nemški jezik. Z njim se je zaradi okolja, iz katerega prihaja, srečevala že v otroštvu, vseskozi pa jo je spremljal tudi na njeni izobraževalni poti. Zato ni naključje, da je jezik prav tako postal osrednji gradnik njenega poklicnega izpopolnjevanja. Urška danes s točnostjo in natančnostjo v naš kolektiv vnaša dve vrlini, ki jih radi pripisujemo prav Nemcem. 
Igor Gorše, vodja tolmaškega oddelka
igor.gorse@alkemist.si 040-77-77-51

Igor je strokovnjak za tehnično izvedbo simultanega tolmačenja. Zanimanje za tehniko, predvsem za finomehaniko in elektroniko, ga spremlja in usmerja že od malih nog. Tako je iz policijskih vrst pristal v svojem najljubšem delovnem okolju, prepredenim z žicami in najrazličnejšimi aparaturami. 
Luka Vučkovič, odnosi z javnostmi
luka.vuckovic@alkemist.si 059-07-32-76

Luka je ljubezen do kreativnega pisanja gojil že od malih nog. Diplomant Medijskih študijev je v času šolanja vseskozi iskal najrazličnejše možnosti izražanja ter se tako seznanjal s tiskanimi, radijskimi in spletnimi svetovi ter njihovimi neizogibnimi prepletanji. 

Predstavili smo vam le sodelavce, s katerimi boste največkrat v stiku. Naš tim sestavljajo še številni drugi sodelavci (prevajalci, lektorji, učitelji, oblikovalci …)

Bi se nam radi pridružili?