Kdo je kdo

Vodstvo

  
Saša Gorše, direktorica
sasa.gorse@alkemist.si 040-93-77-77

Že med študijem na Visoki šoli za podjetništvo (Gea College) se je srečevala z raznolikostjo jezikov in kultur.
Študija na Scuola Aministrazione Aziendale v Torinu v Italiji in Joenkoeping International Business School na Švedskem na seznam izkušenj nista dodala le novega jezikovnega znanja, temveč tudi vpogled v mednarodno kulturo poslovanja. Prve delovne izkušnje si je pridobila kot prevajalka poslovnih sestankov, organizatorica konference »Slovenia in Sweden« na Švedskem in raznih prireditev v Sloveniji, koordinatorica projektov v marketinški agenciji ter kot zastopnica podjetja TUI AG iz Švice v Grčiji in Egiptu. 
Alenka Komljanc, vodja prevajalskih projektov
narocila@alkemist.si 040-12-77-77

Alenka je že zgodaj kazala zanimanje za jezike. Ker jo navdušuje predvsem njihova praktična raba, se je odločila za študij prevajalstva na Filozofski fakulteti v Ljubljani, svoje znanje pa je nato izpopolnjevala tudi na Université Catholique de l’Ouest v Franciji. Veseli jo delo z ljudmi, pri čemer ji je njena sposobnost empatije v veliko pomoč. 
Nina Smolar, pomočnica vodje prevajalskih projektov
narocila@alkemist.si 040-77-77-53

Nino je želja po spoznavanju tujih kultur že od nekdaj motivirala pri učenju tujih jezikov, zaradi česar je tudi zasedla prevajalske klopi na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Pri svojem delu je natančna in vestna, pri Alkemistu pa skrbi za pomoč pri organizaciji prevajalskih projektov. 
Igor Gorše, vodja tolmaškega oddelka
igor.gorse@alkemist.si 040-77-77-51

Igor je strokovnjak za tehnično izvedbo simultanega tolmačenja. Zanimanje za tehniko, predvsem za finomehaniko in elektroniko, ga spremlja in usmerja že od malih nog. Tako je iz policijskih vrst pristal v svojem najljubšem delovnem okolju, prepredenim z žicami in najrazličnejšimi aparaturami. 
Luka Vučkovič, odnosi z javnostmi
luka.vuckovic@alkemist.si 059-07-32-76

Luka je ljubezen do kreativnega pisanja gojil že od malih nog. Diplomant Medijskih študijev je v času šolanja vseskozi iskal najrazličnejše možnosti izražanja ter se tako seznanjal s tiskanimi, radijskimi in spletnimi svetovi ter njihovimi neizogibnimi prepletanji. 
Esther Košir, administracija
administracija@alkemist.si 040-17-74-77

Esther je diplomirala na Filozofski fakulteti v Ljubljani ter kmalu po zaključku študija pričela z delom kot vodja oddelka za prevajanje v priznani živilski multinacionalki. S prevajanjem je ohranila stik tudi v nadaljevanju svoje poklicne poti, ko je kot vodja prevajalske pisarne skrbela za nemoten potek dela in nadzorovala izvedbo projektov. Svojo strast do jezika je prenašala tudi med osnovnošolske otroke, vse dokler se ni pridružila ekipi prevajalskega podjetja Alkemist.

 

Predstavili smo vam le sodelavce, s katerimi boste največkrat v stiku. Naš tim sestavljajo še številni drugi sodelavci (prevajalci, lektorji, učitelji, oblikovalci …)

Bi se nam radi pridružili?