Prevajalske storitve

Prevajalska agencija Alkemist svojim naročnikom nudi celostne prevajalske storitve, ki vključujejo prevajanje besedil v kar 110 jezikov, lektoriranje vseh prevodov (naravni govorci), sodno overjene prevode različnih dokumentov, simultano, konsekutivno in znakovno tolmačenje ter pripravo in oblikovanje besedil ter pripravo za tisk. Pri nas si lahko tudi izposodite kabino, slušalke in ozvočenje za simultano tolmačenje. Vrhunske prevajalske storitve že vrsto let zagotavljamo z ekipo izjemnih strokovnjakov, ki poleg strokovnega znanja sledijo tudi našemu stremljenju po hitrih, kakovostnih in zanesljivih prevajalskih storitvah. To potrjujejo tudi naše zadovoljne stranke, katerih mnenja si lahko preberete v zavihku ‘Naročniki o nas’.

Kako do vrhunske prevajalske storitve?

Prevajanje je izjemno zahtevno delo, ki resnično terja celega človeka, in sicer v tem smislu, da mora prevajalec dobro poznati ne le slovnične in pravopisne zakonitosti jezika, slogovne posebnosti in seveda besedišče, temveč k ustreznemu prevodu veliko pripomore tudi poznavanje kulturnega, družbenega in zgodovinskega ozadja. Ravno zato so prevajalske storitve mnogo več kot le mehansko spreminjaje besed v drug jezik. Prevajalska agencija Alkemist je ravno v tem korak pred vsemi. Vseskozi sodelujemo z naravnimi govorci, ki vsak prevod pregledajo in ustrezno popravijo. Le tako lahko svojim strankam zagotovimo vrhunske storitve prevajanja, ekipa strokovnjakov pa nam omogoča, da smo pri tem tudi zelo odzivni, kar je v današnjem času bistvenega pomena.
 

Zakaj je prevajalska agencija Alkemist najboljša izbira?

Na kratko: ker vam lahko ponudimo vrhunske storitve prevajanja. Da je dejansko tako, vam zagotavlja naša mreža prevajalcev (kar 577 jih je) v 81 državah po vsem svetu, ki opravljajo prevode v kar 110 jezikov. Na mesec našiprevajalci opravijo okoli 500 projektov, letno pa prevedejo okoli 50.000 strani. Takšne izkušnje so pri prevajanju nepogrešljive. Na nas se lahko obrnete tudi, če potrebujete vrhunskega tolmača na različnih prireditvah, poslovnih srečanjih itd., lahko pa vam ponudimo tudi popolno storitev, ki poleg prevajalske storitve vključuje tudi opremo zasimultano prevajanje.