Prevajanje nemščine

Prevajalska agencija Alkemist nudi prevajalske usluge posameznikom in podjetjem iz različnih branž, od informacijskih tehnologij, industrij do leposlovja. Naši profesionalni prevajalci so izkusili zahteve in se specializirali iz številnih strokovnih področij, s čimer lahko vselej ugodimo izvedbenim rokom. Naši prevajalci vselej prevajajo zgolj v materni jezik, s čimer že leta ohranjamo visoko stopnjo prevodov. V Alkemistu za potrebe nastopanja v nemškem jeziku zaposlujemo zgolj preverjene in kvalificirane nemške jezikoslovce, ki vam lahko vsak trenutek zagotovijo visokokakovostno prevajanje nemščine. Kot ponudniki jezikovnih storitev v nemščini, se trudimo vsak trenutek zadovoljiti potrebam vseh vas, odvetniškim družbam, trgovcem, obrtnikom in drugim, ki vsak trenutek zahtevate kakovosten prevod nemščine.

Našim naročnikom zagotavljamo:

  • Strokoven nabor prevajalcev, ki skrbijo za prevode nemščine.
  • Prevajanje nemščine za posameznike in podjetja.
  • Kvalitetno in zanesljivo sodno prevajanje nemščine.
  • Brezplačno lekturo vseh vrst prevedenih dokumentov.
  • Podporo naročnikom za vsa vprašanja in nasvete.

 

Nemški jezik

Nemški jezik je eden izmed najbolj razširjenih jezikov na svetu. Z več kot 100 milijoni naravnih govorcev velja za najbolj govorjen evropski jezik, srečamo pa ga lahko tudi po predelih Afrike, Severne in Južne Amerike ter Oceanije. O razširjenosti nemščine priča dejstvo, da je vsaka deseta knjiga, ki je izdana v svetu, v nemškem jeziku. Je del indoevropske jezikovne skupine, kot germanski jezik pa ima veliko skupnega z nizozemščino in angleščino. V prevajalski agenciji Alkemist verjamemo, da je zaradi njene jezikovne razširjenosti za podjetja zelo pomembno nastopati tudi v nemškem jeziku, zato nudimo možnost lokalizacije ter prevajanje korporacijskih brošur in spletnih strani.

Sodno prevajanje nemščine

Ne glede na obsežnost vašega besedila v nemškem jeziku, smo v prevajalski agenciji Alkemist vselej pripravljeni na zadani izziv. Naši prevajalci imajo ogromno izkušenj s prevajanjem različnih vrst dokumentov in so vsak trenutek pripravljeni na kakovostno prevajanje nemščine. Pri nas pa si lahko zagotovite tudi sodno prevajanje uradnih listin in dokumentov, med njimi tudi rojstne liste, pogodbe, potrdila o nekaznovanosti, patente  ter katera koli druga uradna besedila, ki jih potrebujete. Naši sodni tolmači se ponašajo z bogatimi izkušnjami na področju prevajanja pravnih dokumentov in lahko vsak trenutek poskrbijo za strokovno sodno prevajanje nemščine.