Prevajanje v podjetju Alkemist

Mednarodna Alkemistova mreža 577 prevajalcev in tolmačev, ki živijo v 81 državah, vam zagotavlja prevajanje v 110 jezikov. Verjamemo, da želite iz rok oddati le prevode, ki so popolni, prav tako pa ne želite, da bi vam to vzelo preveč časa. V Alkemistu vam obljubljamo in zagotavljamo kakovost, strokovnost, odzivnost, hitrost in prijaznost, ob vsem tem pa še najboljše razmerje med ceno in kakovostjo prevajanja. Ne glede na to, kateri jezik potrebujete, so naši prevajalci strokovno usposobljeni in lahko za vas prevajajo tudi besedila z različnih strokovnih področij: medicine, ekonomije, pravatehničnih področij, naravoslovja, športa …

Vsak mesec opravimo ogromno število prevajalskih projektov, med katerimi so najpogostejši prevajanje diplom,tolmačenje dogodkov, lektoriranje, sodno prevajanje (sodno overjeni prevodi), prevajanje delovnih dovoljenj, leposlovnih besedil, strokovnih besedil in drugo.

Naše storitve so vam na voljo po vsej Sloveniji. Za informacije in naročilo nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 777 777 ali pa nam pošljite besedilo na info@alkemist.si in naši vodje projektov vam bodo v nekaj minutah pripravili neobvezujočo informativno ponudbo s posebnimi ugodnostmi.