Julija Ratej,
skrbnik strank

"Mnenja uporabnikov pri nas štejejo. Pozitivno mnenje sprejemamo kot potrditev, kritiko pa kot možnost za izboljšanje. Čeprav so naši uporabniki splošno navdušeni nad našimi storitvami, se nenehno izboljšujemo. Če želite mnenja naših uporabnikov ter kontaktne osebe iz vaše stroke, vam jih bomo vodje projektov z veseljem posredovali."

Mnenja naročnikov

Žal je na voljo premalo prostora, da bi objavili izjave vseh 2.000 stalnih naročnikov, zato objavljamo le nekatere. Če želite reference z vašega področja delovanja in kontaktne osebe, vam jih naše vodje projektov z veseljem pripravijo.

 

 

AMZS   Iz izkušenj lahko potrdimo, da je bilo opravljeno delo strokovno in profesionalno ter zelo odzivno. Saj veste: čas je denar.

 

AMZS

Arih   V Alkemistu so vedno zelo hitri in kakovostni. Z njihovim delom smo bili zelo zadovoljni. Priporočamo!

 

Arih

  Glavne koristi, ki nam jih omogoča Alkemist, so: hitra odzivnost, preprostost v komunikaciji, prijaznost in ne nazadnje primerne cene. Zelo smo zadovoljni s sodelovanjem.

 

Autocommerce, d. d.

Banka Koper   Alkemist je za Banko Koper prevedel večje število dokumentov iz slovenskega v angleški jezik. Zaradi narave naše dejavnosti (korespondenčno bančništvo, angleška komunikacija znotraj banke, tuje lastništvo, vpetost banke v več mednarodnih združenj …) in zahtev trga je odzivnost ena ključnih komponent poslovne uspešnosti. Podjetje Alkemist se je na naše želje in naročila odzvalo zelo hitro. Za Alkemist smo se odločili predvsem na podlagi primernega razmerja med ceno in hitrostjo izvedbe prevodov.

 

Do zdaj smo bili deležni dobro opravljene in kakovostne storitve. Pravočasno smo prejeli prevod, in sicer v roku, ki je bil določen v ponudbi. Pri sodelovanju z Alkemistom pozdravljamo predvsem brezplačno lekturo.

 

Banka Koper, d. d.

  Najbolj smo zadovoljni s fleksibilnostjo, hitro odzivnostjo, osebnim pristopom in kakovostno storitvijo. Za Alkemista sem se odločamo zaradi primerne cene in ustreznega pristopa.

 

Bartog, d. o. o., Trebnje

  Alkemistova odzivnost je vzorno hitra. Storitve so kakovostne. Pri Assistance CORIS kot imetniku certifikata za standard kakovosti ISO 90012000 kakovost dela naših poslovnih partnerjev vselej skrbno pretehtamo.

 

Preverjeno ima Alkemist krepko prednost pred konkurenco.

 

CORIS

CPI   Hitro opravljene storitve ter kakovostno opravljeno delo.

 

Center RS za poklicno izobraževanje, LJUBLJANA

  Za prevajalsko agencijo Alkemist smo se odločili na podlagi priporočila. Njihova prednost je hitra odzivnost!

 

Eti, d. d.

Fructal   Naša izkušnja z Vami je odlična. Pokazali ste nam strokovnost in pozornost. Všeč nam je, da vedno poskušate ustreči naročniku, tudi takrat, kadar gre za nujne zadeve in so izvedbeni roki zelo kratki. Dobro je tudi to, da ste zelo odzivni, npr. pri preverjanju pravilnosti prevodov, s katerimi se pri svojem delu večkrat srečujemo. In še to – všeč nam je, da je v ceno vključena tudi lektura besedil.

 

Fructal

Fructal   Maksimalna prijaznost. Maksimalna odzivnost. Maksimalna želja ustreči stranki. To je Alkemist.

 

Gerard

HYPO Alpe-Adria Consultants, d. o. o.   Pripravljeni ste priti svojim strankam nasproti v primeru nujnih prevodov. Zgodnji pričetek delovnega dne agencije je nekaj, kar jo loči od drugih agencij v smislu poslovnosti in zanesljivosti.

 

HYPO Alpe-Adria Consultants, d. o. o.

  Pri Prevajalski agenciji Alkemist nam je najbolj všeč, da se z njimi lahko glede vsega dogovorimo. So dobro odzivni in hitri ter kakovostno opravijo storitev.

 

Ilirija, d. d.

informiran si   Alkemist predstavlja svež veter tako pri odnosu do strank kot tudi glede strokovno opravljene storitve. So ažurni, prijazni in profesionalni, zato za opravljanje storitve prevajanja, tolmačenja in najema profesionalne prevajalske opreme uporabljamo le njih.

 

INform, pretok znanja, d. o. o.

Internorm   Kakovostne storitve. Izjemno smo zadovoljni z njihovim odzivom. Sodelovali smo tudi z drugimi prevajalskimi agencijami, vendar primerjava sploh ni mogoča.

 

Internorm, d. o. o.

  Odzivnost Prevajalske agencije Alkemist nas je navdušila. Storitve so vedno opravili kakovostno in izjemno hitro. Zelo jih priporočamo!

 

Iskra, d. d.

  S Prevajalsko agencijo Alkemist smo sodelovali že večkrat, saj vedno znova ugotavljamo, da nudijo najboljšo izvedbo storitev za ugodno ceno. Pri delu so se vedno držali zastavljenih rokov in s tem naročniku omogočili brezskrbno in nemoteno poslovanje s poslovnimi partnerji ter izpolnjevanje njegovih obveznosti do drugih. Prav zato upamo in želimo, da se bo tako sodelovanje na enak način nadaljevalo tudi v prihodnje.

Johnson & Johnson, d. o. o.

Kemijski inštitut Ljubljana   Razlogi za dolgotrajno sodelovanje z Alkemistom so strokovnost, ažurnost in zanesljivost ter hitra odzivnost.

 

Kemijski inštitut Ljubljana

KENWOOD Limited   Sodelujemo že vrsto let. Prevajalsko agencijo Alkemist odlikuje točnost, profesionalnost in kakovostno opravljeno delo.

 

KENWOOD Limited

Kompas d.d.   Pohvaliti moramo profesionalno izvedene storitve v preteklem obdobju. S prevodi naših edicij, ki jih predstavljamo na tujih tržiščih, smo izjemno zadovoljni. Ob večjih dogodkih smo sodelovali tudi s simultanimi prevajalci iz Alkemista. Le-ti so se izkazali kot popolni profesionalci.

 

Kompas, d. d.

  Za Prevajalsko agencijo Alkemist smo se odločili zato, ker je bila ena redkih agencij oz. prva, ki je prevajala tudi v turški jezik. Z njihovimi storitvami smo zadovoljni – odzivni čas je kratek in osebje prijazno. Nobenih pripomb nimamo na njihovo delo!

 

MEDVEŠEK PUŠNIK, družba za upravljanje, d. d.

Merkur   Za Alkemist smo se odločili, ker so bili njihovi sodelavci edini sposobni zagotoviti prevode strokovnih tehničnih besedil v slovenski in hrvaški jezik.

 

S storitvami agencije Alkemist smo zadovoljni. Skupaj smo uspeli prevesti največji katalog kakovostnega orodja v Sloveniji in na Hrvaškem.

 

Merkur

  S prevajalsko agencijo Alkemist smo začeli sodelovati pred letom dni. Od takrat naprej se za vsak prevod obrnemo le nanje. Njihove značilnosti so: profesionalnost, natančnost, kakovost in zanesljivost. Prepričani smo, da bodo s takim odnosom do dela in strank kmalu najpomembnejša prevajalska agencija v Sloveniji.

 

Noviforum, d. o. o., Ljubljana

  Delo so opravili hitro, prevod je bil kakovosten. Osebje je zelo prijazno in stavi na zaupanje strank.

 

Oria computers

Pristop   Že več let zapored redno sodelujemo s prevajalsko agencijo Alkemist. Za našo dejavnost komunikacijskega svetovanja ter za kakovost Pristopovih storitev za naročnike je namreč zelo pomembna tudi kakovost storitev podizvajalcev. Zato cenimo zavzetost sodelavcev Alkemista za kakovostno opravljeno delo, odzivnost in prilagodljivost, saj tudi oni pripomorejo k naši kakovosti.

 

Pristop

  Ker smo javni zavod, moramo med ponudbami na javnem natečaju izbrati najboljšo. Ponudba prevajalske agencije Alkemist je bila v razmerju s kakovostjo in ceno najugodnejša.

 

Razvojna agencija zgornje Gorenjske

Roche   Strokovnost v vseh pogledih!

 

Roche, d.o.o.

SAATCHI   Prevajalsko agencijo Alkemist lahko opišemo z besedami: odzivnost, zanesljivost in kakovostne storitve, s katerimi smo zelo zadovoljni.

 

SAATCHI & SAATCHI

Semenarna Ljubljana   Sodelovanje med Seminarno Ljubljana in Alkemistom poteka že od leta 2009. Cenimo njihovo zanesljivost, odzivnost in organiziranost. Storitve, ki jih za nas opravijo so bile vedno kakovostne in izpeljane v dogovorjenem roku.

 

Semenarna Ljubljana

Semenarna Ljubljana   Zadovoljni smo s sodelovanjem s podjetjem Alkemist. Predvsem bi radi izpostavili visoko strokovnost v odnosu do strank ter hitrost opravljene storitve, kar je danes vsekakor pomemben dejavnik v poslovnem svetu.

 

Siemens, d.o.o.

Skupina Futura   So naš zanesljiv partner pri prevajanju in lekturi besedil. Prevajajo od poljudnih do zelo strokovnih vsebin. Ker nam vedno primanjkuje časa, sta odzivnost in kakovost prevodov ključni značilnosti, Alkemist pa logična izbira.

 

Skupina Futura

Sportina   V Sportini z razlogom že vrsto let sodelujemo z Alkemistom. Strokovni in popolni prevodi v vse želene jezike ter hiter odziv so glavni argumenti pri našem izboru. Prilagodljivost vsakršnim zahtevam in prijazen odziv na vsako našo željo pa predstavlja dodano vrednost, ki jo danes redko najdemo v poslovnem svetu, pri delu Alkemista pa je stalnica.

 

Sportina Group

TEM   Pri prevajalski agenciji Alkemist smo našli partnerja, ki nam pomaga pri doseganju naših ciljev. Zelo smo zadovoljni z odzivnostjo in s široko ponudbo, saj nam to omogoča prihranek časa in ažurno nastopanje na našem trgu. Pristna komunikacija, obojestranski dialog in prijaznost osebja so samo še dodatna potrditev naše izbire. Prepričani smo, da bomo sodelovanje nadaljevali.

 

TEM

Trgovinska zbornica Slovenije   Podjetje Alkemist je vedno prisotno in nam pomaga pri organizaciji naše vsakoletne Strateške konference o trgovini, na kateri gostimo tuje strokovnjake, zato je kakovostno tolmačenje pri strokovnih temah za naš dogodek bistvenega pomena.

 

Trgovinska zbornica Slovenije

Trimo Trebnje   Zakaj sodelujemo s prevajalsko agencijo Alkemist? Ker so prijazni in usmerjeni h kupcu.

 

TRIMO, d. d

Unicef Slovenija   Prevajalsko podjetje Alkemist se lahko pohvali z mnogimi prednostmi, ki so temelj visokostrokovne izvedbe storitev: hitra odzivnost, natančnost, odličnost poznavanja specifike posameznih dejavnosti in kontekstualno razumevanje. Strokovnost dopolnijo še s prijaznostjo celotne ekipe.

 

Unicef Slovenija

  Že ko smo se obrnili na Alkemist za informativno ponudbo, smo bili navdušeni nad prijaznostjo in fleksibilnostjo vaših zaposlenih. To nas je prepričalo, da z vami sodelujemo. Tudi v nadaljevanju smo bili zadovoljni, saj so bile vse informacije poslane v roku in v primerjavi z drugimi agencijami podkrepljene s tistim, kar nas je zares zanimalo. Očarala so nas pojasnila, reference in zagotovila o kakovosti storitve in ne toliko cena. Na seminarju Doseganje poslovne uspešnosti v 21. stoletju Briana Tracyja pa sta direktor Anton Krašovec in prevajalka pokazala neverjetno fleksibilnost, saj je prevajalka pravzaprav uro pred začetkom izvedela, da ne bo prevajala simultano, temveč konsekutivno, in to na odru skupaj s predavateljem pred 400-glavo množico. Delo je opravila pohvalno. Še enkrat hvala in čestitke prevajalski agenciji Alkemist.

 

Uspeh, d. o. o., Ljubljana
Akademija Panta Rei

  Pohvalne besede, ki opišejo naše zadovoljstvo z vami so: hitro, natančno, korektno in točno.

 

Volvo

  Agencija Alkemist se nemudoma odzove na vse potrebe naročnikov, njihove storitve so opravljene ekspresno, kontaktno osebje je vseskozi zelo prijazno in delo je več kot korektno opravljeno.

 

ZBS Združenje bank Slovenije