Evropski sklad za regionalni razvoj

Simultano tolmačenje

Simultano tolmačenje je priljubljena metoda tolmačenja, ki vam omogoča, da združite javnost iz različno govorečih delov sveta, prav vsi pa bodo razumeli vsebino. Prevajanje poteka v prevajalskih kabinah, vsebina pa se poslušalcem posreduje po brezžičnih slušalkah. Ta metoda je za prevajalce sicer zahtevna in od nas kot ponudnika zahteva tako ustrezen profil prevajalcev kot tudi sodobno opremo. Vse našteto vam lahko ponudimo kakovostno in zanesljivo.

Za navedeno vrsto tolmačenja potrebujemo najmanj dva izkušena tolmača, ki se po prevajalskih standardih izmenjujeta vsakih 15‒20 minut, saj lahko le tako ohranimo kakovost prevodov.

Prevajalska agencija Alkemist velja za največjega ponudnika kongresnih tolmačenj pri nas. Letno pripravimo več kot 120 tovrstnih dogodkov, dolgoletne izkušnje na področju organizacije pa so nam omogočile vrhunsko izvedbo ne glede na vaše zahteve in potrebe. Posebno pozornost namenjamo časovni odzivnosti, tehnični dovršenosti in ustrezni pripravi tolmačev, ki jih seznanimo z vašo dejavnostjo, specifičnimi vsebinami in jim približamo vaše morebitno strokovno izrazoslovje.

Simultano tolmačenje ni izvedljivo brez sodobne in kakovostne opreme za simultano tolmačenje. Imamo lastno opremo, ki vam jo na lokaciji dogodka postavi naš tehnik. Tehnični nadzor izvajamo skozi celoten dogodek in s tem poskrbimo, da vaš dogodek poteka nemoteno.

Prvič naročate simultano tolmačenje?

Pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 777 777 ali pišite na info@alkemist.si. Svetovali vam bomo pri izbiri vrste in načina tolmačenja, ki bo najbolj ustrezalo vašim željam. Hkrati vam bomo glede na posebnosti vašega dogodka pripravili neobvezujočo informativno ponudbo. Ob naročilu kompleta (tolmača in opreme) vam najem opreme zagotovimo po nižji ceni.
Simultano tolmačenje

Potrebujete hiter prevod?

Na drugi strani te spletne strani že čakajo prevajalci in le minutka je potrebna, da jih spravite v pogon!

Potrebujete zahtevnejšo storitev?

Če so želje glede na količino ali vsebino prevodov zahtevnejše, nas kontaktirajte, da se pogovorimo.

Pokličite na 080 777 777
Prijavite se in bodite obveščeni o vseh novostih.
Soglasje lahko kadar koli prekličete prek povezave, ki je navedena na koncu vsakega obvestila. V primeru preklica bomo vse zbrane osebne podatke izbrisali. Za podrobnejše informacije preberite našo politiko zasebnosti.