Angleški prevodi

Angleščina je v svetu najbolj razširjen jezik in veliko ljudi jo uporablja že skoraj vsakodnevno. Brez znanja angleščine si težko predstavljamo nakupe prek spleta, rezervacijo letalskih kart, poslušanje glasbe, potovanja, navezovanje stikov s tujci, angleški prevodi pa so neizogibni tudi v poslovnem svetu.

Pa jo znamo dovolj, da bi lahko trdili, da  kakovostni angleški prevodi besedil ne povzročajo težav? Prevajanje je zahteven postopek in če nam je materni jezik slovenščina, angleščina pa le tuj jezik, ki smo se ga naučili v šoli ali med potepanjem po tujini, se je pri pripravi prevoda bolje obrniti na strokovnjaka.

Prevajalska agencija Alkemist nudi:

  • angleško-slovenski prevodi
  • slovensko-angleški prevodi
  • angleški prevodi v kombinaciji z drugimi tujimi jeziki
  • poleg angleščine in slovenščine pa tudi prevodi drugih 108 jezikov

V podjetju Alkemist imamo veliko število prevajalcev angleščine, ki vam s svojo strokovnostjo in usposobljenostjo zagotovijo prevod (angleščina, slovenščina in 108 drugih jezikov), ki ga boste brez pomislekov oddali iz rok. Prevodi iz slovenščine v angleščino (in druge jezikovne kombinacije) bodo v Alkemistu opravljeni hitro in z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo.

Za informacije in naročilo nas pokličite na brezplačno telefonsko 080 777 777 ali pa nam pošljite besedilo na info@alkemist.si in naši vodje projektov vam bodo v nekaj minutah pripravili neobvezujočo informativno ponudbo s posebnimi ugodnostmi.