Alkemisti v letu 2012

Ameriški pisatelj John Jakes je nekoč zapisal, da iz uspehov rastejo novi uspehi. Pri Alkemistu smo na trdnih temeljih, ki smo jih vsa ta leta pridno postavljali z vami, uspeli zgraditi bazo 577-ih vrhunskih prevajalcev, lektorjev in tolmačev, razdrobljenih v 81-ih držav, ki mesečno prevzamejo 500 in več prevajalskih projektov.  Danes nas lahko najdete v Ljubljani, Zagrebu ali Beogradu ter si zagotovite kakovostne prevode v 110 različnih jezikov.

Toda načelo odličnosti nas obvezuje, da vseskozi stremimo naprej. Tako v letu 2012 vpeljujemo novosti, namenjene prav vam. Vam, ki ste nam vsa ta leta zaupali ter se tako lahko že prepričali v kvaliteto naših storitev. Vam, ki nam nemara nameravate ponuditi priložnost  ter vsem vam, ki bi radi prevajalstvo in tolmačenje pobližje spoznali.

Pri Alkemistu vas z novim letom pričakujejo nove, usposobljene ter prijazne vodje projektov, ki bodo znale ugoditi še tako zahtevnim prevajalskim ali tolmaškim nalogam ter poskrbeti za njih hitro in učinkovito realizacijo. Želimo si ohranjati tudi pristen odnos z vami, prisluhniti vašim predlogom in željam. V ta namen smo odprli Twittrov profil, kjer vas bomo redno obveščali z novičkami in prihajajočimi projekti ter rade volje odgovorili na morebitna vprašanja. Hkrati vas vabimo, da se pridružite tudi naši Facebook skupini, redno osveženi z zanimivimi vsebinami.