Prevajalska agencija

Vloga prevajalstva se tako kot po svetu tudi pri nas korenito spreminja. Potrebe po sporazumevanju se v času mednarodnih povezovanj iz dneva v dan povečujejo, Slovenija postaja vse vidnejša globalna država, bolj fleksibilni postajamo tudi sami. Skladno s komunikacijskimi potrebami raste tudi povpraševanje po prevajalskih in tolmaških uslugah, ki jih zagotavlja kakovostna prevajalska agencija, kot je Alkemist. Sodimo med najvidnejše prevajalske agencije v Ljubljani, Mariboru, Celju, Novem mestu, Kranju, Kopru ter drugod po Sloveniji, s širokim dometom pa nas je moč srečati tudi na območju nekdanje skupne države, in sicer v Zagrebu in Beogradu.

V prevajalski agenciji Alkemist stremimo k zagotavljanju hitrih in visokokakovostnih prevajalskih uslug v 110 svetovnih jezikov. S široko ekipo 577 prevajalcev in jezikovnih strokovnjakov smo v vsakem trenutku kos slehernemu prevajalskemu izzivu. V težnji po povezovanju ljudi iz vsega sveta, se prevajalska agencija Alkemist zanaša na prevajalsko odličnost, strokovnost in hitro odzivnost. Zavedamo se, da lahko nestrokoven prevod resneje omaje ugled podjetja, zato je v Alkemistu cena prevajanja vselej podrejena kakovosti. Spoštujemo naročnikove želje in zahteve, zato v proces prevajanja vključujemo zgolj zanesljive in izkušene prevajalce, naravne govorce, ki s svojo strokovnostjo prevajalsko delo opravljajo vestno in odgovorno. Cena prevajanja Alkemistove prevajalske agencije v Ljubljani zato vključuje pripravo prevoda, lekturo naravnega govorca ter končni pregled redaktorja.

Alkemist, prevajalska agencija v Ljubljani

Agencija za prevajanje Alkemist nudi celostne jezikovne storitve, z lastno opremo za tolmačenje pa kot edina prevajalska agencija v Sloveniji omogočamo izpeljavo vrhunskega konferenčnega tolmačenja na ključ. Kjerkoli in kadarkoli. Z vami gradimo tople in zaupljive odnose. Ob naročilu prevoda vam dodelimo projektno vodjo, ki srbi za vaše jezikovne potrebe ter se temu primerno temeljito seznani z vašim načinom dela.

Da bi vaše prevedeno sporočilo doseglo javnosti v državi, v kateri ga nameravate uporabiti, prevajalska agencija Alkemist omogoča popolno lokalizacijo. Vaše besedilo prilagodimo okolju ter njegovim zakonitostim, vam pa pomagamo premostiti jezikovne in kulturne ovire.
Naše prostore prevajalske agencije v Ljubljani lahko vselej obiščete na Obirski 4, kjer vas bomo toplo sprejeli ter o vaših željah in potrebah z veseljem pokramljali ob skodelici dobre kave.

Cena prevajanja lahko vpliva na kakovost

Vodilo Alkemistove agencije za prevajanje v Ljubljani je priprava slovnično in pomensko brezhibnih prevodov. Zavedamo se, da prevajanje terja poglobljeno razumevanje okolij ter javnosti, ki jim je prevod namenjen, kot tudi, da pomenske napake v prevodih  kaj hitro omajejo ugled vsakega podjetja. Cena  nestrokovnega  prevajanja lahko povzroči hitro in nepopravljivo poslovno škodo. V Alkemistu je cena prevajanja vselej podrejena kakovosti. Vsak prevod pred oddajo trikrat pregledamo ter vam ponudimo najboljše razmerje med kakovostjo, strokovnostjo, zanesljivostjo in ceno. Dovolite, da vam na poti do uspeha pomaga prevajalska agencija Alkemist!