Prevajanje angleščine

Najbrž dobro poznate položaj, ko pred seboj na mizi zagledate angleški dokument, na njem pa listek, na katerem piše: »Prevedi ta dokument iz angleščine v slovenščino!« Sledi cmok v grlu, saj se vprašate, ali je vaša angleščina dovolj dobra, da bi si upali iz nje prevajati. Če vas mučijo takšni in drugačni dvomi, je bolje, da se za prevajanje angleščine ne uporabite spletnega prevajalnika, saj le-ta pri pomenskem prevajanju pogosto  nagnjen k velikim napakam.

Da bi se jim lahko uspešno izognili, se i pri prevodu angleščine veliko obrnite na prevajalsko podjetje z ustrezno strokovno usposobljenim prevajalskim kadrom, ki vam lahko vsak hip pomaga.

 
V prevajalski agenciji Alkemist vam zagotavljamo:
 
 
–  Kvalitetno prevajanje angleščine.
–  Izkušene in izobražene prevajalce, naravne govorce ciljnega jezika.
–  Popolno plačilno transparentnost. Cena prevoda je vezana na število besed v izvirnem besedilu, s čimer boste lahko že pred pričetkom prevajanja natančno vedeli končno vsoto. Ker stremimo k izredni kakovosti, je vsak oddan prevod deležen tudi brezplačne lekture.
 

Zakaj si zagotoviti naše prevajalske storitve?

Ne glede na vaše prevajalske zahteve, vam vselej priskrbimo najprimernejše jezikoslovce. Sodelavci prevajalske agencije Alkemist, zadolženi za prevajanje angleščine, so izobraženi prevajalci, naravni govorci ciljnega jezika ter strokovnjaki iz specifičnih področij prevajanja. Tako se lahko uspešno kosajo z vsemi izzivi, ki zadevajo prevajanje angleškega jezika.  Prevajalska agencija Alkemist poleg prevajanja v/iz angleščine nudi tudi prevode v 110 drugih svetovnih jezikov, v kolikor pa potrebujete prevod v/iz jezika, ki ga ni moč zapaziti na našem seznamu, nas o svojih željah obvestite in znali vam bomo ugoditi.
 

Kako poteka prevajanje angleščine

V trenutku, ko prejmemo vaš dokument, preverimo njegove specifičnosti ter vam posredujemo izračun stroškov prevajanja, skladno z veljavnim cenikom. Nato za projekt angažiramo najprimernejšega prevajalca. Naš namen je v proces vključiti najbolj sposobne in zanesljive ljudi, zato vodje projektov prevajalca izberejo na podlagi jezikovne kombinacije, narave dokumenta ter prevajalčevih lastnosti. Po tem, ko prevajanje angleščine opravi prevajalec, prevedeni dokument posredujemo še lektorju, ki prevod pregleda in ga po potrebi jezikovno izpili. Zadnjo stopnjo pregleda opravi še projektna vodja, jezikoslovka, ki preveri morebitne tipkarske ali slovnične napake ter prevedeno besedilo primerja z njegovim izvirnikom.
 

Koliko časa traja prevajanje angleščine?

Prevajalci lahko v povprečju prevedejo 2000 besed dnevno, a je število besed odvisno tudi od zahtevnosti besedila. Številka se viša oziroma niža skladno z zahtevnostjo izvirnega besedila. V kolikor potrebujete prevod obsežnega besedila v zelo kratkem roku, lahko prevajanje porazdelimo med izbrano ekipo prevajalcev, ki pod mentorstvom vodje projektov pripravijo prevod v želenem času.
 
Potrebujete prevode dokumentov, pogodb, poslovnih, finančnih, strokovnih, umetnostnih, informacijskih ter drugih vrst besedil? Iščete ponudnika prevajalskih storitev iz angleškega jezika? Za kakovostno prevajanje angleščine je prevajalska agencija Alkemist pravi naslov. Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 777 777 ali nam želje sporočite na email naslov info@alkemist.si.