Prevajanje francoščine

Imate potrebe po prevajanju, ki zahtevajo sposobnosti profesionalnega prevajalca, zadolženega za prevajanje francoščine in iščete pravšnje razmerje med kakovostjo in ceno? Je vaša prioriteta kakovostno prevajanje francoščine ob upoštevanju dogovorjenih rokov? Potem je prevajalska agencija Alkemist prav gotovo prava izbira.

Francoščino danes govori približno 300 milijonov ljudi, kot uradni oziroma drugi jezik pa jo priznavajo kar v 54 državah sveta.Francoski jezik se glede na državo, v kateri ga govorijo, razlikuje, razlike pa so lahko manjše ali znatne narave. Francoščina, ki jo govorijo v Franciji, je tako nekoliko drugačna od tiste, ki jo govorijo v Belgiji, Kanadi ali Švici. Razlike je najlažje zaznati v neformalni rabi jezika pri vsakdanjem sporazumevanju, kot tudi v slengu, jeziku mladih, ki je okoljsko pogojen. Naši prevajalci domujejo na vseh predelih sveta, zato vam lahko v Alkemistu prevod francoščine tudi kulturno prilagodimo. Ob tem je pomembno, da nam pri oddaji besedila sporočite, kdo je vaša ciljna skupina oziroma komu je besedilo namenjeno ter kaj želite z njim doseči. Gre za besedilo formalne narave in je namenjeno vašemu poslovnemu partnerju v tujini, ali želite zgolj presenetiti francosko govorečega prijatelja? 

V Alkemistu si lahko prevajanje francoščine zagotovite za najrazličnejše vrste besedil:

  • IT: prevajanje programske opreme, aplikacij, spletnih strani, navodil za uporabo, ipd.
  • Tehnična besedila: brošure, opisi izdelkov, navodila, študije, … 
  • Turistična besedila: katalogi, spletne strani, brošure, vodiči, …
  • Poslovna besedila
  • pravna besedila

Za vse informacije in naročila nas pokličite na brezplačno telefonsko 080 777 777, nam vaše želje sporočite na email naslov info@alkemist.si ali nas obiščite v naših poslovnih prostorih na Kotnikovi 35 v Ljubljani. Naše vodje projektov vam bodo v nekaj minutah pripravile neobvezujočo informativno ponudbo s posebnimi ugodnostmi.