Prevajanje italijanščine

Potrebujete prevajanje italijanščine za nemoten potek vašega poslovanja? Se selite v Italijo in potrebujete prevode osebnih dokumentov? Želite presenetiti prijatelja v Italiji ter ga nagovoriti v njegovem maternem jeziku? Alkemist je profesionalna prevajalska agencija, ki domuje v treh evropskih prestolnicah, Ljubljani, Zagrebu in Beogradu. Našim naročnikom vsakodnevno pomagamo pri prevodu najrazličnejših vrst besedil, denimo finančnih besedil, letnih poročil, pogodb, marketinških materialov, navodil za uporabo, programske opreme ali spletnih strani.

Italijanščino danes govori približno 80 milijonov ljudi, zaradi svoje domačnosti in bližine pa je prevajanje italijanščine vse bolj iskana prevajalska storitev tudi pri nas. V Alkemistu cene prevodov v italijanski jezik vselej prilagajamo vašim potrebam, željam in zahtevam, pri tem pa sodelujemo zgolj s profesionalnimi prevajalci, ki prevajajo v svoj materni jezik in se ponašajo z ustreznimi prevajalskimi izkušnjami.  Prevajalca, ki bo za vas opravil kakovostno prevajanje italijanščine izberemo na podlagi njegove strokovne usmeritve t.j. področja prevajanja ter pri tem poskrbimo, da bo pripravljen prevod tekoč in povsem skladen z izvirnikom. 

Naše prevajalsko podjetje je sposobno prevajati in tolmačiti italijanščino za fizične ali pravne osebe, manjša podjetja, kot tudi multinacionalke s specifičnimi potrebami.  Oblikovali smo efektiven proces zagotavljanja kakovostnih prevodov dokumentov in besedil vseh vrst, s katerim lahko letno prevedemo na tisoče vrstic. Ob tem bomo pri pripravi prevoda vseskozi tesno sodelovali z vami ter vam zagotovili točno to, kar želite, da o vas izve vaša ciljna javnost.

Prevajanje italijanščine si lahko ob prvem naročilu zagotovite tudi po posebni promocijski ceni. Obrnite se na naše vodje projektov ter pokličite brezplačno telefonsko število 080 777 777 ali vašo prošnjo naslovite na e-mail naslov info@alkemist.si.