Prevajanje španščine

PREVAJANJE ŠPANŠČINE

Španščina velja za tretji najbolj govorjeni jezik na svetu, ki ga kot uradnega priznavajo kar v 21-ih državah sveta. S 500 milijoni naravnih govorcev ponuja številne poslovne priložnosti, zakar obstaja velika verjetnost, da se v španščini že sporazumeva vaša ciljna javnost, kdo izmed vaših zdajšnjih ali bodočih klientov. Prevajanje španščine tako velja za eno izmed najbolj iskanih prevajalskih storitev na svetu.

 
V prevajalski agenciji Alkemist nudimo nabor najkakovostnejših prevajalcev, specializiranih za prevajanje španščine. Tako se lahko povsem prilagodimo vašim željam in potrebam. Ponašamo se z dolgoletnimi izkušnjami iz prevajanja najrazličnejših področij, zato se lahko uspešno kosamo s prevodi marketinških, farmacevtskih, medicinskih, finančnih, pravnih, poslovnih, leposlovnih ter drugih vrst besedil.
 
Španščina pozna veliko regionalnih dialektov, najbolj razširjeni so katalonščinabaskovščinagalicijščina ter kastiljščina. Tovrstne specifičnosti igrajo pomembno vlogo pri uspešnem nagovarjanju specifične špansko govoreče ciljne javnosti, zato je prevajanje španščine zahtevno opravilo, ki ga je potrebno zaupati strokovnjaku. V prevajalski agenciji Alkemist lahko s procesom lokalizacije vaše besedilo povsem prilagodimo občinstvu, ki ga želite doseči, ter pri tem upoštevamo jezikove značilnosti okolja, v katerem želite nastopiti. Da bi vam zagotovili kvalitetno prevajanje španščine, ki ustreza vašim željam in pričakovanjem, v prevajalski proces vključujemo zgolj prevajalce, ki živijo na špansko govorečih področjih in jezik vsakodnevno uporabljajo, z njim živijo ter spremljajo njegov razvoj.
 

Kvalitetno prevajanje španščine

V prevajalski agenciji Alkemist razumemo pomen učinkovite, natančne in pravočasne priprave prevodov. Naše vodje projektov, prevajalci, lektorji, oblikovalci in tolmači veliko pozornosti namenjajo zagotavljanju kakovosti ter nudenju vrhunskih prevajalskih uslug v španskem jeziku. S široko mrežo sodelavcev lahko vselej ugodimo vašim prevajalskih zahtevam, saj se vsakemu projektu ne glede na njihov obseg maksimalno predamo, ter vaš prevod opravimo z največjo skrbnostjo. Dokument vam vselej izročimo v želenem formatu, na vašo željo pa ga lahko tudi primerno oblikujemo, ga poistovetimo z izvirnikom ter ga s pomočjo naših notranjih oblikovalcev pripravimo na tisk.
 
Prevajalska agencija Alkemist nudi celostne jezikovne storitve v španskem jeziku, med katere sodijo tudi sodno tolmačenje, konferenčno tolmačenje, lektoriranje ter prevajanje španščine. Pokličine nas na brezplačno telefonsko številko 080 777 777 ali povpraševanje naslovite na email naslov info@alkemist.si. Za vas bomo pripravili najprimernejšo ponudbo.