Urška Samec,
skrbnik strank

"Ceno prevoda lahko okvirno izračunate z informativnim izračunom. Najbolj učinkovito pa bomo za vas pripravili optimalno ponudbo, če nas kontaktirate, saj se bomo v tem primeru najlažje prilagodili vašim željam, potrebam in zmožnostim."

Informativni izračun

Ali si želite sami izračunati okvirno ceno prevoda? Pripnite datoteko in poslali vam bomo brezplačen informativni izračun.

Če je vaše besedilo v fizični obliki ali v drugačnem formatu, nam ga pošljite na e-naslov: info@alkemist.si ali po faksu na št.: 01-425-5012.

Vnesite prevod v datoteki tipa word ali pdf z besedilom. Če imate drugačen format datoteke, nam jo pošljite po e- pošti ali izpolnite spletno naročilo in poslali vam bomo predračun ali vas poklicali.

Izračun je informativen in ne vključuje ugodnosti, zato vas vabimo, da nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 777 777 ali nam pošljete svoj dokument na info@alkemist.si, naši vodje projektov pa vam bodo v nekaj trenutkih pripravili neobvezujočo informativno ponudbo s posebnimi ugodnostmi.