Prevajanje spletnih strani

Zagotovite si enostavno in učinkovito prevajanje spletnih strani v 110 tujih jezikov. V kolikor ste že načrtovali spletno stran, napisali dobra besedila za stran, stran optimizirali in zanjo porabili veliko časa in truda ter razmišljate o preboju na tuja tržišča, vam bomo z našo strokovno prevajalsko ekipo pri tem pomagali. Prevajanje spletnih strani bomo prilagodili vašemu ciljnemu občinstvu v državi, v kateri želite nastopiti, pri tem pa bomo upoštevali  tudi vaše želje in zahteve.

Kako s prevajanjem spletnih strani na tuje trge? 
Preprosto! Z učinkovito spletno stranjo v Sloveniji, ki je prevedena v jezike vseh vaših potencialnih kupcev.

Statistike pričajo, da se spletni uporabniki štirikrat pogosteje odločijo za nakup izdelka na strani, ki ponuja opis v njihovem maternem jeziku. Na svetu je 7 milijard ljudi, med katerimi skoraj 2 milijardi uporablja internet. Si upate predstavljati, da bi vaše ciljno občinstvo iz milijona povečali na milijardo potencialnih kupcev? 

Delo vam bomo olajšali. Za prevajanje spletnih strani in njihovih podstrani potrebujemo le izvorno datoteko v obliki HTML, HTM, XML ali CSS, nazaj boste prejeli prevedeno besedilo v ciljnem jeziku in identični obliki. Vaša stran bo na takšen način z različicami v tujih jezikih  postavljena v trenutku.

Vse informacije in neobvezujočo ponudbo za prevajanje spletnih strani si lahko zagotovite na brezplačni številki 080 777 777 ali na elektronskem naslovu info@alkemist.si.