Prevod angleščine

Mednarodna Alkemistova mreža 577 prevajalcev in tolmačev iz 81 držav sveta, vam zagotavlja prevajanje v 110 jezikov. Verjamemo, da želite iz rok oddati le popoln prevod angleščine, nemščine, francoščine, španščine ali katerega koli drugega jezika, prav tako pa ne želite, da bi vam to vzelo preveč časa. V Alkemistu vam  zagotavljamo kakovost, strokovnost, odzivnost, hitrost in prijaznost, ob vsem tem pa še najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pripravljenih prevodov. Ne glede na to, kateri jezik potrebujete, so naši prevajalci strokovno usposobljeni in lahko za vas pripravijo prevod besedila z različnih strokovnih področij: medicine, ekonomije, pravatehničnih področij, naravoslovja, športa …

Poleg drugih jezikov si pri nas lahko zagotovite tudi prevod angleščine v slovenščine. Naši številni prevajalci vam brezhiben prevod zagotovijo hitro in kakovostno. Vaš prevod angleščine boste lahko brez strahu oddali iz rok, saj ga bo poleg prevajalca pregledal tudi lektor, ki mu je angleščina materni jezik in bo besedilo prilagodil kulturnim ter poslovnim značilnostim okolja, v katerem boste besedilo uporabljali. Vsak prevod angleščine vključuje tudi brezplačni pregled vodje projektov, ki poskrbi za to, da nobena beseda iz izvirnika v prevodu ni izpuščena. 

Za informacije in naročilo nas pokličite na brezplačno telefonsko 080 777 777 ali pa nam pošljite besedilo nainfo@alkemist.si. in naši vodje projektov vam bodo v nekaj minutah pripravili neobvezujočo informativno ponudbo s posebnimi ugodnostmi.