Prevodi nemščine

Naj nepoznavanje jezika ne bo ovira, da bo prodrli v svet! V prevajalski agenciji Alkemist vam bomo z veseljem priskočili na pomoč, saj vam lahko priskrbimo prevode v kar 110 jezikov.

Velikokrat se na nas obrnejo tudi stranke, ki potrebujejo prevod v nemščino, zato imamo v Alkemistu bogato bazo prevajalcev in sodnih prevajalcev, ki bodo poskrbeli za vas. Prevodi iz slovenščine v nemščino (in obratno) so zahtevna jezikovna kombinacija, zato se je nikar ne lotite sami, pač pa za pomoč prosite strokovnjaka, ki vam lahko zagotovi, da bo vaš prevod v nemščino brez napak in ga boste brez pomislekov in slabih občutkov oddali iz rok. K temu pripomore tudi dejstvo, da gre vsak prevod (iz slovenščine v nemščino in obratno), ki ga naročite pri Alkemistu, skozi proces trikratnega pregledovanja. Prvi pregled opravi že sam prevajalec, drugega lektor, ki mu je nemščina (ali kateri koli drug jezik, ki je predmet prevajanja) materni jezik, tretji pregled pa opravi vodja projekta, ki poskrbi, da nobena beseda ni izpuščena in da se prevod iz nemščine v slovenščino in obratno (ali seveda v kateri koli drug od 110 jezikov) sklada z izvirnikom.

Kot smo že omenili, je prevod iz nemščine v slovenščino oziroma prevod iz slovenščine v nemščino pogosta jezikovna kombinacija, zato je cena prevoda ugodna, želeni dokument pa vam prevedemo v kratkem času. Naš cenik si lahko ogledate pod zavihkom cenik prevajanja, ki naj vam služi kot orientacija, za določitev natančne cene pa nas brez oklevanja pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 777 777 ali nam pišite na naslovinfo@alkemist.si in z veseljem vam bomo v nekaj minutah pripravili ponudbo po vaši meri s posebnimi popusti.