Sodni tolmači

V prevajalski agenciji Alkemist vam poleg prevajalcev prevode pripravljajo tudi sodni tolmači, ki imajo poleg jezikovnega znanja opravljen tudi izpit za sodnega tolmača in vam zato lahko zagotovijo kakovosten sodno overjen prevod.

V kolikor boste naleteli na primer, ki bo zahteval sodno tolmačenje, pokličite prevajalsko podjetje Alkemist, saj vam bodo naši sodni tolmači z veseljem priskočili na pomoč. Takšni primeri so, na primer, sklepanje pogodb, uradovanje na sodiščih ali pri notarju, poroke s tujci in podobno. Pri izbiri sodnega tolmača bodite previdni in ne zaupajte vsakomur, saj ni vsak tolmač sodni tolmač. Zapriseči ga mora Ministrstvo za pravosodje, šele potem ima pravico, da tolmači pri uradnih zadevah. Tudi to je razlog, da se po pomoč obrnete k nam. V Alkemistu je seznam sodnih tolmačev obsežen, zato ni skrbi, da vam ne bi mogli priskrbeti tistega, ki ga potrebujete.

Prav tako ni ovira slovenski kraj, v katerem potrebujete tolmača. Naši sodni tolmači se z veseljem zapeljejo zunaj glavnega mesta, zato Ljubljana ni edini kraj, kjer vam priskočijo na pomoč. Sodni tolmač lahko pride v Maribor, Celje, Koper, Kranj, Novo Gorico ali kamor koli drugam. Če potrebujete tolmačenje dogodka, ki poteka v več jezikih in iščete združenje večjega števila tolmačev, nas prav tako pokličite in z veseljem vam bomo priskrbeli tudi tovrstno pomoč.

Vse informacije o sodnem tolmačenju lahko dobite na naši brezplačni telefonski številki 080 777 777 ali na elektronskem naslovu info@alkemist.si. Naši vodje projektov vam bodo z veseljem pripravili ponudbo po vaših pričakovanjih in zahtevah.