Igor Gorše,
vodja tolmaškega oddelka

"Razpoložljiva oprema nam omogoča izvedbo odlične kakovosti, s katero so zadovoljne tudi naše stranke. Najmanj težavna je s storitvijo na ključ, ker je v tem primeru organizacija vašega dogodka naša skrb."

Oprema za tolmačenje

Simultano tolmačenje zahteva posebno tehnično opremo. Pri Alkemistu je na voljo najmodernejša oprema za tolmačenje, s katero si lahko zagotovite nemoten potek vašega konferenčnega dogodka. 

Ker smo edino slovensko prevajalsko podjetje, ki ima lastno tehnično opremo in svoje simultane tolmače, poslujemo brez posrednika in vam lahko ponudimo ugodno ceno, ki je vezana zgolj na našo kakovost.

Če pri nas najamete opremo za simultano  tolmačenje in tolmača, vam tolmaško opremo oddamo po izredno nizki ceni!

  

Prevajalske kabine Audipack 9300

Kabine Audiopack Silent slovijo kot najlažje in najbolj fleksibilne prevajalske kabine. Z lahkoto jih bomo namestili v želeni prostor. So zvočno nepropustne, kar omogoča, da zunanji dejavniki ne motijo tolmačev in se lahko popolnoma posvetijo govorcu. Kabine so ustrezno opremljene in ustvarjajo ugodno ter praktično delovno okolje za tolmače, ki lahko sami nadzirajo jakost zvoka. Prevajalske kabine proizvajalca Audipack ustrezajo standardu ISO 4043. Lahko jih postavimo v izvedbi za dva ali tri tolmače. Dimenzije: 1600 mm (dolžina) x 1600 mm (širina) x 2000 mm (višina). 

32-kanalni žepni sprejemnik

Žepni sprejemnik, ki omogoča zelo enostavno uporabo in dober sprejem. Mogoče ga je uporabljati v kombinaciji z enojnimi ali dvojnimi slušalkami. Sistem infrardečih sevalnikov zagotavlja prosto gibanje udeležencev. Sistem je zasnovan na novi digitalni tehnologiji in zato onemogoča moteče dejavnike, kot so razsvetljava ipd.

Infrardeči sevalniki

Sistem infrardečih sevalnikov omogoča prosto gibanje udeležencev. Ker je sistem zasnovan na novi digitalni tehnologiji, so s tem onemogočeni glavni moteči dejavniki, kot so razsvetljava …

Ozvočenje

Ozvočenje EONA-ADR audio zagotavlja vsakemu udeležencu na dogodku kakovostno reprodukcijo zvoka. Dopolnjen je še z mikrofonskim sistemom SHURE.

Diskusijske enote BOSCH

Diskusijske enote s fiksnim mikrofonom omogočajo udeležencem, da govorijo, oddajo prošnjo za govor in obenem poslušajo govorca.

Gibljivi vrat mikrofona omogoča praktično uporabo. V enoto pa je mogoče priključiti slušalke ter izbrati želeni kanal in želeni prevod.

 

Če organizirate mednarodni dogodek, na katerem bo omogočeno simultano tolmačenje, se gotovo zavedate, kako pomembno je, da dogodek poteka brezhibno (brez tehničnih motenj, brez zamud itd.). Vsaka tehnična motnja predstavlja nevšečnost za slušatelja. V Alkemistu je na voljo najkakovostnejša oprema za tolmačenje, s pomočjo katere bomo poskrbeli, da bo vaš dogodek potekal brezhibno.

Tehnični nadzor dogodka zato za vas lahko opravijo naši izkušeni tehniki s pomočjo digitalnega sistema INTERGRUS. Z našo pomočjo bo vaš dogodek zanesljivo potekal brez težav.

Oprema za tolmačenje in z njo povezane informacije so nam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 777 777. Pripravili vam bomo celotno ponudbo za izvedbo tolmačenja.