Evropski sklad za regionalni razvoj

Strategija lokalizacije

Edinstvena izkušnja po vsem svetu

Pri prevajanju upoštevamo kulturne razlike med posameznimi državami in tako zagotavljamo dosledne izkušnje strank.
Stopite v stik z nami

Vam manjka prava strategija za lokalizacijo?

Se sprašujete, ali vas lokalizacija stane preveč? Imate občutek, da vsakič znova prevajate iste dokumente? Želite imeti vse ponudbe in naročila prevodov zbrane na enem mestu?
Pripravili vam bomo strategijo za izvajanje lokalizacije, s katero boste v trenutku zmanjšali stroške, povečali preglednost in postali učinkovitejši.
Pogovorimo se o strategiji.

Kako z orodji CAT vplivati na stroške prevajanja?

Računalniško podprta prevajalska orodja (CAT) prevajalcem in drugim jezikoslovcem pomagajo prihraniti čas za shranjevanje, urejanje in upravljanje prevodov. Njihova osnovna naloga je torej pospešiti proces prevajanja, kar na koncu vpliva tudi na nižji strošek prevodov.
Začne se že pri uvozu datoteke v orodje CAT, ko orodje izvede analizo, da bi ugotovilo, ali besedilo vsebuje odseke, ki so bili že kdaj prevedeni in so zato shranjeni v prevajalski bazi. V primeru ponovitve enakega ali podobnega dela besedila v novem dokumentu se že prevedeni odsek lahko uporabi še enkrat, ne da bi ga bilo treba vnovič prevajati.

Po opravljenem prevodu na novo prevedene odseke besedila shranimo v vaš obstoječi pomnilnik prevodov, želeni dokument v ciljnem jeziku pa izvozimo v prav takšni obliki in formatu, kot smo ga prejeli.
Orodja CAT zagotavljajo doslednost in kakovost pripravljenih prevodov ter zmanjšujejo stroške tako, da omogočajo ponovno uporabo segmentov besedil, ki so bili že kdaj prevedeni in shranjeni v pomnilnik prevodov.

Potrebujete hiter prevod?

Na drugi strani te spletne strani že čakajo prevajalci in le minutka je potrebna, da jih spravite v pogon!

Potrebujete zahtevnejšo storitev?

Če so želje glede na količino ali vsebino prevodov zahtevnejše, nas kontaktirajte, da se pogovorimo.

Pokličite na 080 777 777
Prijavite se in bodite obveščeni o vseh novostih.
Soglasje lahko kadar koli prekličete prek povezave, ki je navedena na koncu vsakega obvestila. V primeru preklica bomo vse zbrane osebne podatke izbrisali. Za podrobnejše informacije preberite našo politiko zasebnosti.