Evropski sklad za regionalni razvoj

Oprema za simultano tolmačenje

V prevajalski agenciji Alkemist vam zagotavljamo strokovnjake in vso potrebno opremo za izvedbo simultanega tolmačenja.

Organizirate konferenco in pričakujete tuje govorce? Potrebujete simultane tolmače, tolmaške kabine, ozvočenje in diskusijske enote, da bi omogočili nemoten prenos sporočil v vse jezike?

Brez skrbi, Alkemist je prva izbira za vsak tolmaški izziv.

Z lastno tolmaško opremo lahko ponudimo vrhunsko storitev po neprekosljivi ceni in na vaši konferenci zagotovimo tolmačenje na ključ.

Tolmaške kabine Audipack 9300

Imamo zvočno neprepustne tolmaške kabine, kar pomeni, da tolmačev ne motijo zunanji dejavniki, zato se lahko popolnoma posvetijo govorcu. Prevajalske kabine Audipack ustrezajo standardu ISO 4043, postavimo pa jih lahko v izvedbi za dva ali tri tolmače.

Dimenzije (d × š × v):
2482 mm/1682 mm × 1682 mm × 2118 mm.

32-kanalni žepni sprejemnik

Izredno enostavna uporaba, zagotovljen nemoten sprejem, mogoče ga je kombinirati z enojnimi ali dvojnimi slušalkami.

Ozvočenje

Ozvočenje EONA-ADR audio nam omogoča kakovostno reprodukcijo zvoka za vsakega udeleženca na dogodku. Skupaj z mikrofonskim sistemom SHURE je kakovost zagotovljena. 

Diskusijske enote BOSCH

Diskusijske enote s fiksnim mikrofonom udeležencem omogočajo, da hkrati govorijo, oddajo prošnjo za govor ali prisluhnejo govorcu. Vrat mikrofona je gibljiv, enota pa omogoča priključitev slušalk in izbiro želenega kanala ter s tem želenega prevoda.

Oprema za simultano tolmačenje

Za nemoteno delovanje tehnične opreme skrbita naše tehnično osebje ter sistem infrardečih sevalnikov INTEGRUS, ki udeležencem omogoča prosto gibanje. Ker je sistem zasnovan na novi digitalni tehnologiji, so s tem onemogočeni glavni moteči dejavniki, kot je razsvetljava ipd.

Prijavite se in bodite obveščeni o vseh novostih.
Soglasje lahko kadar koli prekličete prek povezave, ki je navedena na koncu vsakega obvestila. V primeru preklica bomo vse zbrane osebne podatke izbrisali. Za podrobnejše informacije preberite našo politiko zasebnosti.