Evropski sklad za regionalni razvoj

Zaupajo nam mnogi

KOMPAS

Pohvaliti moramo profesionalno izvedene storitve v preteklem obdobju. S prevodi naših edicij, ki jih predstavljamo na tujih tržiščih, smo izjemno zadovoljni. Ob večjih dogodkih smo sodelovali tudi s simultanimi prevajalci iz Alkemista. Le-ti so se izkazali kot popolni profesionalci.

ITF

Z navedenim potrdilom potrjujemo, da smo bili s storitvami in načinom dela ekipe Alkemist, prevajalske storitve, d.o.o., zelo zadovoljni. Zlasti bi izpostavili njihovo odzivnost, zanesljivost in profesionalni pristop ter korektno komunikacijo in sodelovanje z nami.

DS SMITH
TRGOVINSKA ZBORNICA SLOVENIJE

Podjetje Alkemist je vedno prisotno in nam pomaga pri organizaciji naše vsakoletne Strateške konference o trgovini, na kateri gostimo tuje strokovnjake, zato je kakovostno tolmačenje pri strokovnih temah za naš dogodek bistvenega pomena.

ODVETNIŠKA DRUŽBA ČEFERIN

Prevajalska agencija Alkemist je zanesljiv in odgovoren partner. Njihova strokovnost je na visokem nivoju, njihovi prevajalci so hitri in ažurni, zato z navedeno agencijo redno sodelujemo.

KAERCHER

V veselje mi je sodelovati z agencijo Alkemist. Vedno so zanesljivi, zelo hitri in izjemno prijazni.

DE'LONGHI
AMZS

Iz izkušenj lahko potrdimo, da je bilo opravljeno delo strokovno in profesionalno ter zelo odzivno. Saj veste: čas je denar.

SPORTINA

V Sportini z razlogom že vrsto let sodelujemo z Alkemistom. Strokovni in popolni prevodi v vse želene jezike ter hiter odziv so glavni argumenti pri našem izboru. Prilagodljivost vsakršnim zahtevam in prijazen odziv na vsako našo željo predstavljata dodano vrednost, ki jo danes redko najdemo v poslovnem svetu, pri delu Alkemista pa je stalnica.

DNEVNIK
ISKRA

Odzivnost Prevajalske agencije Alkemist nas je navdušila. Storitve so vedno opravili kakovostno in izjemno hitro. Zelo jih priporočamo!

KNARR VETRIBES GMBH
SEMENARNA LJUBLJANA

Sodelovanje med Seminarno Ljubljana in Alkemistom poteka že od leta 2009. Cenimo njihovo zanesljivost, odzivnost in organiziranost. Storitve, ki jih za nas opravijo so bile vedno kakovostne in izpeljane v dogovorjenem roku.

ARMSTRONG METAL CEILING
ABB SWEDEN
FRUCTAL

Naša izkušnja z Vami je odlična. Pokazali ste nam strokovnost in pozornost. Všeč nam je, da vedno poskušate ustreči naročniku, tudi takrat, kadar gre za nujne zadeve in so izvedbeni roki zelo kratki. Dobro je tudi to, da ste zelo odzivni, npr. pri preverjanju pravilnosti prevodov, s katerimi se pri svojem delu večkrat srečujemo. In še to – všeč nam je, da je v ceno vključena tudi lektura besedil.

ILIRIJA

Pri Prevajalski agenciji Alkemist nam je najbolj všeč, da se z njimi lahko glede vsega dogovorimo. So dobro odzivni in hitri ter kakovostno opravijo storitev.

ROCHE

Strokovnost v vseh pogledih!

SBERBANK

Naše sodelovanje Alkemistom ocenjujemo kot zelo kakovostno, saj prevode opravijo z veliko natančnostjo in vedno v dogovorjenem roku. Za besedila interne narave so prav tako vzpostavili terminološko bazo, tako da so prevodi tudi terminološko ustrezni in poenoteni, kar kot naročniki zelo cenimo. Njihove kapacitete so zadostne, da prevzamejo tudi daljše in kompleksnejše prevode, ki jih občasno potrebujemo v zelo kratkih rokih. Z vidika uporabnika nam je všeč tudi novi sistem za izmenjavo datotek Plunet, s pomočjo katerega lahko v kateremkoli trenutku spremljamo napredek prevoda. Nazadnje bi želeli pohvaliti prijaznost in odzivnost ekipe projektnih vodij.

DANA
BALL PACKAGING
AREX

S storitvami podjetja Alkemist smo zadovoljni; izvedene so strokovno in v dogovorjenih rokih. Pohvala osebju in strokovnim sodelavcem.

DELO
TRIMO

Zakaj sodelujemo s prevajalsko agencijo Alkemist? Ker so prijazni in usmerjeni h kupcu.

ZAGOVORNIKI NAČELA ENAKOSTI

S tolmačenjem in najemom opreme pri podjetju Alkemist smo bili izredno zadovoljni. Njihov profesionalni odnos in pa kvaliteta simultanega tolmačenja sta nesporno pripomogla k uspešni izvedbi dogodka, brez kakršnihkoli tehničnih zapletov. Njihove storitve vsekakor toplo priporočamo!

ŠKODA
VAILLANT
UNICREDIT

Z Alkemistom sodelujemo že več let. Pri njih lahko vse dobimo na enem mestu: prevode v kateri koli jezik, sodne prevode, lekturo. So hitri, prilagodljivi, besedila so kakovostno prevedena. Z njihovimi storitvami in prijaznim odzivom smo zelo zadovoljni.

ZBS

Agencija Alkemist se nemudoma odzove na vse potrebe naročnikov, njihove storitve so opravljene ekspresno, kontaktno osebje je vseskozi zelo prijazno in delo je več kot korektno opravljeno.

TRIGLAV ZAVAROVALNICA
KUEHNE + NAGEL
VARUH ČLOVEKOVIH PRAVIC

Varuh človekovih pravic RS je v sodelovanju s Svetom Evrope 17. in 18. 4. 2018 pripravil mednarodno konferenco v počastitev 10. obletnice delovanja Državnega preventivnega mehanizma v Sloveniji. Visoka strokovnost in fleksibilnost ponudnika opreme za tolmačenje in prevajanje sta omogočili, da je bila izvedba skladna z načrtovanim in realizirana na visokem nivoju zahtevnosti za mednarodne dogodke.

PUREN GMBH
TEM

Pri prevajalski agenciji Alkemist smo našli partnerja, ki nam pomaga pri doseganju naših ciljev. Zelo smo zadovoljni z odzivnostjo in s široko ponudbo, saj nam to omogoča prihranek časa in ažurno nastopanje na našem trgu. Pristna komunikacija, obojestranski dialog in prijaznost osebja so samo še dodatna potrditev naše izbire. Prepričani smo, da bomo sodelovanje nadaljevali.

GEBERIT
MERKUR

Za Alkemist smo se odločili, ker so bili njihovi sodelavci edini sposobni zagotoviti prevode strokovnih tehničnih besedil v slovenski in hrvaški jezik. S storitvami agencije Alkemist smo zadovoljni. Skupaj smo uspeli prevesti največji katalog kakovostnega orodja v Sloveniji in na Hrvaškem.

SCHNEIDER

Z vašimi storitvami smo zelo zadovoljni. Hitri, odzivni, prevod predate do roka. Bravo.

SCANIA
GORENJSKA BANKA

S prevajalsko agencijo Alkemist sodelujemo že nekaj let. Agencija se hitro odziva na naša naročila ter storitve opravi pravočasno, v dogovorjeni kvaliteti in količini.

ETI

Za prevajalsko agencijo Alkemist smo se odločili na podlagi priporočila. Njihova prednost je hitra odzivnost!

BMW

So odziven in zanesljiv partner. Ekipa prevajalcev je hitro osvojila avtomobilski jezik. Glede na vrsto prevoda se vedno trudijo, da izberejo prevajalca, ki mu tematika najbolj leži.

AUTOCOMMERCE

Glavne koristi, ki nam jih omogoča Alkemist, so: hitra odzivnost, preprostost v komunikaciji, prijaznost in ne nazadnje primerne cene. Zelo smo zadovoljni s sodelovanjem.

PETROL

Prevajalska agencija Alkemist nam že vrsto let zagotavlja kakovostne in natančne prevode. Cenimo hitro odzivnost in striktno spoštovanje dogovorjenih rokov, kar je za nas zelo pomembno.

BARTOG

Najbolj smo zadovoljni s fleksibilnostjo, hitro odzivnostjo, osebnim pristopom in kakovostno storitvijo. Za Alkemista se odločamo zaradi primerne cene in ustreznega pristopa.

NAJDI SI

S prevajalsko agencijo Alkemist smo začeli sodelovati pred letom dni. Od takrat naprej se za vsak prevod obrnemo le nanje. Njihove značilnosti so: profesionalnost, natančnost, kakovost in zanesljivost. Prepričani smo, da bodo s takim odnosom do dela in strank kmalu najpomembnejša prevajalska agencija v Sloveniji.

ELES

S storitvami podjetja Alkemist smo zadovoljni, saj nam v dogovorjenih rokih zagotavljajo strokovne prevode.

JOHNSON AND JOHNSON

S Prevajalsko agencijo Alkemist smo sodelovali že večkrat, saj vedno znova ugotavljamo, da nudijo najboljšo izvedbo storitev za ugodno ceno. Pri delu so se vedno držali zastavljenih rokov in s tem naročniku omogočili brezskrbno in nemoteno poslovanje s poslovnimi partnerji ter izpolnjevanje njegovih obveznosti do drugih. Prav zato upamo in želimo, da se bo tako sodelovanje na enak način nadaljevalo tudi v prihodnje.

ARIH

V Alkemistu so vedno zelo hitri in kakovostni. Z njihovim delom smo bili zelo zadovoljni. Priporočamo!

SKUPINA FUTURA

So naš zanesljiv partner pri prevajanju in lekturi besedil. Prevajajo od poljudnih do zelo strokovnih vsebin. Ker nam vedno primanjkuje časa, sta odzivnost in kakovost prevodov ključni značilnosti, Alkemist pa logična izbira.

KENWOOD

Sodelujemo že vrsto let. Prevajalsko agencijo Alkemist odlikujejo točnost, profesionalnost in kakovostno opravljeno delo.

CORIS

Alkemistova odzivnost je vzorno hitra. Storitve so kakovostne. Pri Assistance CORIS kot imetniku certifikata za standard kakovosti ISO 90012000 kakovost dela naših poslovnih partnerjev vselej skrbno pretehtamo. Preverjeno ima Alkemist krepko prednost pred konkurenco.

VOLVO

Pohvalne besede, ki opišejo naše zadovoljstvo z vami, so: hitro, natančno, korektno in točno.

UNICEF

Prevajalsko podjetje Alkemist se lahko pohvali z mnogimi prednostmi, ki so temelj visokostrokovne izvedbe storitev: hitra odzivnost, natančnost, odličnost poznavanja specifike posameznih dejavnosti in kontekstualno razumevanje. Strokovnost dopolnijo še s prijaznostjo celotne ekipe.

Izstopajte z Alkemistom.

ODKRIJTE NAŠE STORITVE
Prijavite se in bodite obveščeni o vseh novostih.
Soglasje lahko kadar koli prekličete prek povezave, ki je navedena na koncu vsakega obvestila. V primeru preklica bomo vse zbrane osebne podatke izbrisali. Za podrobnejše informacije preberite našo politiko zasebnosti.