Evropski sklad za regionalni razvoj

O Alkemistu

V Alkemistu že dve desetletji premagujemo jezikovne ovire. Na tej poti smo zbrali neprecenljive izkušnje in spretnosti, ki nam omogočajo, da lahko danes za vas kakovostno izvedemo kateri koli prevajalski projekt, ne glede na to, kako velik in zahteven je.
Alkemist
Imate izziv za nas? Pišite nam ali nas med 8.00 in 16.00 obiščite v pisarnah v Ljubljani, Pragi, Zagrebu ali Beogradu. Z veseljem se bomo o njem pogovorili z vami.

V primeru, da se odločite sodelovati z nami, opravljate tudi dobro delo, saj del prihodkov iz vsakega uspešno izpeljanega projekta v sklopu Fundacije Alkemist namenimo za pomoč otrokom in pomoči potrebnim.

Alkemist v številkah

Card image cap

0+

let izkušenj

Card image cap

0+

naročnikov

Card image cap

0+

projektov na leto

Card image cap

0+

prevedenih besed na dan

Card image cap

0

jezikov

Card image cap

0

evropskih držav

Spoznajte nas

Težko bi vam predstavili vse sodelavce, ki so del ekipe prevajalskega podjetja Alkemist. V celotni ekipi nas je več kot 1.200, med njimi so tudi vsi prevajalci, lektorji, oblikovalci, predavatelji, tolmači, tehniki in mnogi drugi, ki nam omogočajo, da naše delo poteka nemoteno.
Predstavljamo vam torej zgolj nekaj obrazov, s katerimi boste najbolj pogosto v stiku.
Najnovejše iz našega bloga
Alkemist • 11.10.2019

Govorci zvenijo tako dobro, kot so prepričljivi njihovi tolmači

Prevajalsko podjetje Alkemist velja za največjega ponudnika tolmaških storitev pri nas, saj letno pokrijemo približno 120 tolmaških dogodkov v Sloveniji.
Preberi več
Govorci zvenijo tako dobro, kot so prepričljivi njihovi tolmači
Izstopajte z Alkemistom.
ODKRIJTE NAŠE STORITVE
Prijavite se in bodite obveščeni o vseh novostih.
Soglasje lahko kadar koli prekličete prek povezave, ki je navedena na koncu vsakega obvestila. V primeru preklica bomo vse zbrane osebne podatke izbrisali. Za podrobnejše informacije preberite našo politiko zasebnosti.