Evropski sklad za regionalni razvoj

Dobro namazan prevajalski stroj

Kako doseči dvoje: prevajati na kupe besedil in ob tem vzdrževati kakovost dela? Alkemistov sistem oba cilja združuje učinkovito, kar dokazujejo zadovoljstvo naročnikov in naši poslovni rezultati – doslej smo za preko 65.000 strank širom sveta prevedli več kot 950 milijonov enot besedil, projekte pa uspešno zaključili v 98,8 % primerov.

Vas zanima naš prevajalski stroj Perpetuum Translatile, ki se nikoli ne ustavi?
Predprevajanje

Vse potrebne koordinate za vaš prevod

Pred začetkom projekta se oborožimo za čim lažjo pot do cilja. Oskrbimo se s terminološkim in slogovnim okvirjem, ki usmeri in poenoti prevajanje vaših besedil: zberemo glosarje in slogovne priročnike vašega podjetja, če jih ni, pa vam pomagamo zbrati ključne besede in relevantne vire.

V roke pravemu prevajalcu

Alkemistov sistem ve, kdo je posebej usposobljen za vaše področje, in prevod samodejno dodeli najprimernejšemu prevajalcu. Glede na kakovostno raven prevoda, ki jo izberete, prevajalec prejme prednostni dostop, status preferenčnega prevajalca in rezultate preizkušanja za posamezni projekt.

Prevajanje

V stiku s prevajalcem

Ko prevajanje steče, ste s prevajalcem lahko v neposrednem stiku in ga usmerjate, da prevodi ustrezajo vašim željam. Za obogatitev konteksta lahko projektu dodate tudi slike ali videoposnetke. Takšen prilagodljiv, funkcionalno bogat in dosleden proces dela omogočata program memoQ in platforma TMS (Plunet), s pomočjo katerih se izvajajo vsi prevodi besedil.

Samodejno preverjanje kakovosti

Ves čas prevajanja je na nogah tudi notranja obrambna linija proti napakam: avtomatiziran sistem za preverjanje, ki spremlja nastajajoči prevod. Ko zazna težavo, ponudi predloge za korekturo, na primer drugačno črkovanje, popravek številk ali upoštevanje kodnih sestavin, oznake in glosarja.

Možnost dvojnega pregleda

Za dodatne finese in vnovičen natančen pregled vam nudimo tudi možnost še enega preverjanja. Neodvisni prevajalec vse natančno preveri in se posebej posveti točnosti, naravnemu slogu v ciljnem jeziku in upoštevanju vaših navodil za prevajanje.

Po prevajanju

Vaša končna odobritev

Ko je delo zaključeno skladno z vašimi napotki in našimi internimi standardi, vam končni prevod z veseljem pošljemo v potrditev!

Zaupajo nam mnogi
Bosch Tesla Bmw Siemens Addeco Samsung Unhcr Deloitte Red Cross Bayer Allianz Erste Coca Cola Lufthansa Johnson And Johnson New Yorker Generali Kaercher Porsche

Potrebujete hiter prevod?

Na drugi strani te spletne strani že čakajo prevajalci in le minutka je potrebna, da jih spravite v pogon!

Potrebujete zahtevnejšo storitev?

Če so želje glede na količino ali vsebino prevodov zahtevnejše, nas kontaktirajte, da se pogovorimo.

Pokličite na 080 777 777
Prijavite se in bodite obveščeni o vseh novostih.
Soglasje lahko kadar koli prekličete prek povezave, ki je navedena na koncu vsakega obvestila. V primeru preklica bomo vse zbrane osebne podatke izbrisali. Za podrobnejše informacije preberite našo politiko zasebnosti.

Nastavitve piškotkov

  • Zahtevano
  • Analitika
  • Oglaševanje

Prikaži podrobnosti