Evropski sklad za regionalni razvoj

Postanite Alkemist

Ponosni smo na to, da smo svojevrsten zaposlovalni magnet, saj se le redki sodelavci ločijo od nas. O našem kolektivu se širi dober glas, zato je vse več strokovnjakov, ki se nam pridružujejo: naša ekipa je tako danes sestavljena iz več kot 1200 jezikoslovcev z vsega sveta, ki nudijo prevajalske storitve na področju več kot 110 jezikov.
Če vrhunsko obvladate enega ali več tujih jezikov ali ste naravni govorec iz tuje države, vas vabimo medse! Še bolj vas bomo veseli, če ste tudi strokovno usposobljeni na področjih, kot so tehnologija in prozvodnja, trženje, turizem, finance, pravo ali katero drugo.

Nudimo vam delo v odlični ekipi, odprte možnosti za razvoj ter vsestransko podporo pri delu.

Postanite del ekipe in se prijavite zdaj!

Koliko zasluži prevajalec pri Alkemistu?

Dohodek prevajalca je odvisen od mnogih dejavnikov, v prvi vrsti pa od jezika, ki ga pokrivate, ter trenutnega povpraševanja. Izberite svoj primarni jezik za prikaz okvirnega zneska mesečnega zaslužka.

Potrebujete hiter prevod?

Na drugi strani te spletne strani že čakajo prevajalci in le minutka je potrebna, da jih spravite v pogon!

Potrebujete zahtevnejšo storitev?

Če so želje glede na količino ali vsebino prevodov zahtevnejše, nas kontaktirajte, da se pogovorimo.

Pokličite na 080 777 777
Prijavite se in bodite obveščeni o vseh novostih.
Soglasje lahko kadar koli prekličete prek povezave, ki je navedena na koncu vsakega obvestila. V primeru preklica bomo vse zbrane osebne podatke izbrisali. Za podrobnejše informacije preberite našo politiko zasebnosti.