Evropski sklad za regionalni razvoj

Začetek sodelovanja

Če ste iz pravega testá, se tudi našega tésta ne boste ustrašili – da, pred začetkom sodelovanja vas bomo dodobra preizkusili! Še prej pa nam pošljite svojo prijavo, zvrhano polno vaših znanj in izkušenj. Postanite del izbrane Alkemistove ekipe jezikoslovcev!
SEND YOUR APPLICATION

Pošljete nam
svojo prijavo

PASS THE TEST

Opravite
test

SIGN THE AGREEMENT

Podpišete
pogodbo

START TRANSLATING

Začnete
prevajati

Application procedure

Vaša prijava

Želite postati naš prevajalec, lektor, urednik ali ponujate še kakšno drugo znanje? Če se želite pridružiti naši vrhunski ekipi, nas najprej navdušite s svojim življenjepisom, ki ga pošljite na naslov jobs@alkemist.si. Zavijete ga lahko v kakršno koli besedno embalažo, vseeno pa v njem obvezno navedite naslednje:

  • računalniško podprto prevajalsko orodje (CAT), ki ga uporabljate,
  • vaše dosedanje izkušnje, bistvene za delo, ki ga želite opravljati,
  • področja vaše strokovnosti,
  • stopnjo vaše izobrazbe (po možnosti priložite kopijo dokazil)
  • in kakršne koli dodatne kvalifikacije, ki jih imate (če ste na primer sodni tolmač).

Po oddaji vaše prijave se vam bomo v najkrajšem času oglasili z nadaljnjimi navodili!

Testing procedure

Preizkusno prevajanje

Potencialne kandidate vselej vržemo v razburkano vodo preizkusa in opazujemo, kako dobro, hitro in elegantno plavajo. To je nujno potrebno, da bi zagotovili visoko kakovost naših prevodov in lektur.

Preizkusili vas bomo pri jezikovnih kombinacijah in poljih, ki jih izberete sami.

Še nekaj napotkov, že kar vnaprej! Res pomembno je, da testni prevod oddate pravočasno in ga pred tem tudi lektorirate. Nepravočasno dostavljeni prevodi in tisti, ki vključujejo osnovne pravopisne napake (tipkarske), bodo samodejno označeni kot neuspešni. V prevodu ne ponujajte več rešitev, saj je strokovna izbira terminologije in prevodnih rešitev po našem mnenju znak kakovostnega prevajalca.

Na rezultate boste morali malce počakati, saj bodo vaš testni izdelek v roku od 2 do 4 tednov pregledali poklicni prevajalci, ki so materni govorci ciljnega jezika. In čeprav drži, da naš zelo zahtevni postopek testiranja uspešno opravi le vsak osmi kandidat, vseeno pogum v prste – zaupajte vase!

Agreements

Podpis pogodbe

Po uspešno opravljenem testnem prevodu vas bomo kontaktirali, iskreno čestitali za zmago in vas povabili k sodelovanju! Zaprosili vas bomo, da na naši platformi vnesete svoje podatke, nato pa bo sistem ustvaril pogodbe, ki jih boste morali podpisati. Po teh podpisih bo vaš profil postal aktiven in nemudoma bomo lahko začeli sodelovati. :)

Postanite del ekipe in se prijavite zdaj!

Koliko zasluži prevajalec pri Alkemistu?

Dohodek prevajalca je odvisen od mnogih dejavnikov, v prvi vrsti pa od jezika, ki ga pokrivate, ter trenutnega povpraševanja. Izberite svoj primarni jezik za prikaz okvirnega zneska mesečnega zaslužka.
Prijavite se in bodite obveščeni o vseh novostih.
Soglasje lahko kadar koli prekličete prek povezave, ki je navedena na koncu vsakega obvestila. V primeru preklica bomo vse zbrane osebne podatke izbrisali. Za podrobnejše informacije preberite našo politiko zasebnosti.