Evropski sklad za regionalni razvoj
Sodni prevod

Overjena kakovost, pristnost in točnost

Naši sodni tolmači poskrbijo za natančne prevode in overitve spričeval, rojstnih listov, policijskih poročil, poročnih listov, pogodb, pooblastil, diplomskih listin in ostalih dokumentov.
Spletno naročilo Stopite v stik z nami
Sodni prevod
Sodni prevod

Prevodi z žigi sodnih tolmačev

Uradne dokumente, kot so certifikati, osebni dokumenti, potni in rojstni listi, policijska poročila, pogodbe, pooblastila, diplome ali poročna poročila, najpogosteje prevajajo in overijo sodni tolmači, kar zagotavlja pristnost in pravilnost uradnih dokumentov.

Sodni tolmači prevajalske agencije Alkemist so strokovnjaki na različnih področjih, kar pomeni, da popolnoma razumejo besedilo in kontekst določenega dokumenta, zato lahko naše znanje pomaga graditi vaš mednarodni poslovni ugled.
Najemite sodnega tolmača.

Katero kakovostno raven
prevoda potrebujete?

Da bi dobili natančno takšen prevod jezika, kot ga želite, lahko v prevajalski agenciji Alkemist izbirate med različnimi kakovostnimi ravnmi prevodov:

Osnovni
prevod

Osnovni prevod je prav to: prevod brez pregleda in lekture. Ta tip prevoda je idealen, ko je v ospredju zgolj razumevanje besedila in ga potrebujete v najkrajšem možnem času.

Strokovni
prevod

Strokovni prevod je najboljša izbira, če prevajate specifične dokumente ali vsebine, namenjene objavi, pri čemer sta točnost in natančnost ključnega pomena. Strokovni prevod prestane tri faze zagotavljanja kakovosti: najprej ga prevede specializirani prevajalec, naravni govorec ciljnega jezika nato opravi lekturo, redaktor pa izvede še zaključni pregled in preveri kakovost prevoda. S tem je možnost napak v besedilu izključena.

Kreativni
prevod

Kreativno prevajanje (transkreacija) je bolj kreativno pisanje kakor prevajanje. Gre za adaptacijo izvirnega besedila z namenom njegovega prilagajanja ciljnemu občinstvu in kulturi. Idealno je za prodajne in marketinške kampanje oz. za lokalizacijo vaše spletne strani.

Sodni
prevod

Sodni prevod boste potrebovali, če boste prevajali uradne dokumente, ki morajo biti overjeni s podpisom in žigom sodnega tolmača.

Potrebujete hiter prevod?

Na drugi strani te spletne strani že čakajo prevajalci in le minutka je potrebna, da jih spravite v pogon!

Potrebujete zahtevnejšo storitev?

Če so želje glede na količino ali vsebino prevodov zahtevnejše, nas kontaktirajte, da se pogovorimo.

Pokličite na 080 777 777
Prijavite se in bodite obveščeni o vseh novostih.
Soglasje lahko kadar koli prekličete prek povezave, ki je navedena na koncu vsakega obvestila. V primeru preklica bomo vse zbrane osebne podatke izbrisali. Za podrobnejše informacije preberite našo politiko zasebnosti.