Evropski sklad za regionalni razvoj

Foreo

20.04.2020
Foreo

FOREO je vznemirljiva družba s sedežem na Švedskem, ki proizvaja različne vrste inovativnih naprav za osebno nego (za čiščenje obraza, zob, masažo obraza itd.).

Naše sodelovanje se je začelo leta 2015 in se je do danes razvilo v nekaj zares posebnega. Ker FOREO potrebuje prevod besedil v več kot 20 jezikov, smo se morali najprej prepričati, da imamo dovolj zunanjih sodelavcev za vse potrebne jezikovne pare, pri čemer nam je nadvse pomagala naša vodja zunanjih sodelavcev (Vendor Manager).

Z naročnikom smo že od samega začetka vzpostavili odlično komunikacijo in tako prejeli vse potrebne informacije glede želenega stila, vrste komunikacije in ciljnega občinstva kot tudi podrobne opise delovanja posameznih naprav, zato da smo lahko vse to natančno prenesli v vse ciljne jezike. Družba FOREO se je širila z bliskovito hitrostjo, skupaj z njo pa tudi potreba po prevodih, čemur smo se morali prilagoditi precej hitro – povečali smo ne le število svojih zunanjih sodelavcev, temveč tudi svoje znanje o vse številčnejši ponudbi izdelkov.

Čez čas smo tako mi kot stranka uvideli, da je potrebna nadaljnja sistematizacija našega sodelovanja, in tako je danes podpora, ki jo nudimo drug drugemu, res obojestranska: po eni strani s pomočjo najsodobnejših orodij za vodenje projektov naročniku omogočamo preprost pregled vseh naročil, po drugi strani pa lahko naročnik neposredno pregleda naše prevode tako, da se poveže s posebnim prevajalskim orodjem, ki ga uporabljamo za prevajanje vsega gradiva družbe FOREO.

Na ta način ohranjamo svoje prevajalske spomine in terminološko bazo v celoti skladne z naročnikovimi potrebami in željami, hkrati pa smo pripravljeni tudi na vse spremembe pri načinu komuniciranja o izdelkih.

S ponosom lahko rečemo, da je naše sodelovanje z družbo FOREO odličen primer, ki dokazuje, da je kakovostna komunikacija z naročnikom temelj vseh dobrih prevodov.

Izstopajte z Alkemistom.

ODKRIJTE NAŠE STORITVE
Prijavite se in bodite obveščeni o vseh novostih.
Soglasje lahko kadar koli prekličete prek povezave, ki je navedena na koncu vsakega obvestila. V primeru preklica bomo vse zbrane osebne podatke izbrisali. Za podrobnejše informacije preberite našo politiko zasebnosti.