Evropski sklad za regionalni razvoj

Cheil Centrade

Damjan Antlej • 20.04.2020
Cheil Centrade

Cheil Centrade je regionalna marketinška agencija, ki deluje na področju jugovzhodne Evrope in je del globalne mreže Cheil. Agencija Cheil je bila ustanovljena leta 1973 v Seulu, leta 2018 pa je bila proglašena za največjo agencijo v državi in 19. največjo na svetu, saj se ponaša s triinpetdesetimi pisarnami na petih različnih kontinentih.

Pomembnost in vrhunskost agencije Cheil v svetu trženja, kot tudi dejstvo, da agencija vodi promocijo Samsungovih izdelkov, nas navdaja s ponosom, da prevod svojih besedil zaupajo prav nam.

Plodno sodelovanje med agencijo Cheil Centrade in Alkemistom se je začelo leta 2016 in z gotovostjo lahko rečemo, da od takrat naše sodelovanje samo napreduje na zadovoljstvo vseh vpletenih. Najprej smo bili zadolženi le za majhne prevode, a skupaj z rastjo agencije Cheil Centrade in njihovim zaupanjem v naše visokokakovostne prevajalske storitve sta rasla tudi obseg in zahtevnost prevajalskih projektov. Začeli smo prevajati besedila za različne namene: od tržnih in promocijskih besedil do gradiv za spletne strani in večjezične uporabniške priročnike. Projekti, ki jih vodimo za agencijo Cheil Centrade, zajemajo prevode v balkanske jezike in vključujejo prevajalce, ki izpolnjujejo stroge kriterije glede poznavanja terminologije, ki se razlikuje glede na namen gradiv za prevod.

Poleg tega, da besedila prevedejo in lektorirajo naravni govorci ciljnega jezika, kar je del standardnega protokola v naši prevajalski agenciji, se prevodi za naročnika tudi prilagodijo in lokalizirajo. Namen teh postopkov je zagotoviti, da vsako besedilo zveni naravno v ciljnem jeziku in da je skladno s posebnimi zahtevami, ki jih poda naročnik.

Celoten postopek pa močno olajša dejstvo, da vse poteka hitro in učinkovito. Naročnik najprej ustvari zahtevek v našem sistemu za vodenje projektov Plunet Business Manager, ki je s pomočjo posebne zaščite SSL varno posredovan našim vodjem projekta. Vodje projekta nato natančno preučijo zahtevek in načrtujejo naslednje korake. Agencija Cheil Centrade je ena naših prvih strank, ki je prepoznala vse prednosti uporabe našega sistema za vodenje projektov, zato smo zasnovali poseben potek dela, ki agenciji omogoča, da aktivno sodeluje pri ustvarjanju visokokakovostnega končnega izdelka.

Na koncu bi radi poudarili, da tako našo ekipo kot ekipo agencije Cheil Centrade sestavljajo mladi in entuziastični zaposleni, zato smo se vedno pripravljeni soočiti z različnimi izzivi, s katerimi se srečamo v lokalnem okolju, ter smo sposobni poiskati nove in inovativne rešitve, pri čemer pa nikdar ne pozabimo na glavni cilj našega sodelovanja: zagotavljanje hitrih, učinkovitih in visokokakovostnih prevajalskih storitev, ki našo agencijo ločijo od drugih.

Prijavite se in bodite obveščeni o vseh novostih.

Pridružite se vodilnim podjetjem, ki že redno prejemajo naše novosti.

Odjavite se lahko kadar koli, in sicer prek povezave, ki je navedena na koncu vsakega obvestila.


Avtor
Damjan Antlej
Damjan Antlej
Prijavite se in bodite obveščeni o vseh novostih.
Soglasje lahko kadar koli prekličete prek povezave, ki je navedena na koncu vsakega obvestila. V primeru preklica bomo vse zbrane osebne podatke izbrisali. Za podrobnejše informacije preberite našo politiko zasebnosti.