Evropski sklad za regionalni razvoj

Privredna banka Zagreb

Damjan Antlej • 22.04.2020
Privredna banka Zagreb

Privredna banka Zagreb d. d. je že od svoje ustanovitve leta 1966 ena izmed največjih hrvaških bank. Danes je članica ene izmed največjih bančnih skupin v Evropi, Intesa Sanpaolo Group.

Velja za dinamično in moderno evropsko banko, ki ves čas razvija nove storitve in platforme za komitente 21. stoletja. Že leta razvija eno izmed svojih najbolj pomembnih uporabniških storitev – aplikacijo za mobilno bančništvo. Aplikacijo se nenehno razvija na ravni Skupine in prevaja v hrvaščino. Tu nastopimo mi.

Zadnja tri leta tesno sodelujemo s PBZ, ne samo pri prevajanju številnih uporabnih lastnosti in funkcij aplikacije, ampak tudi pri približevanju le-te hrvaškim uporabnikom. Aplikacijo ne le prevajamo, ampak tudi lokaliziramo.

Lokalizacija programske opreme zahteva prevajalce, ki se natančno zavedajo lingvističnih in kulturnih zahtev trga. Z uporabo Transifexa, spletne prevajalske platforme, zasnovane za pogosto posodabljanje vsebin, naša ekipa prevajalcev in projektnih vodij lahko sodeluje s PBZ-jevimi inženirji, strokovnjaki za trženje in pisci besedil v realnem času, zato da je za aplikacijo zagotovljena najboljša uporabniška izkušnja.

Plod tega dolgoročnega sodelovanja je mobilna bančna aplikacija za Android, Iphone telefone in – prvič na Hrvaškem – pametno uro Apple Watch, ki jo hvalijo tako uporabniki kot strokovnjaki za informacijsko tehnologijo.

Lokalizacija programske opreme je zahtevna naloga, a prepletanje tehnologije in jezika je enako nagrajujoče. PBZ nam je zaupal, da njihove uporabnike postavimo na prvo mesto. Hvaležni smo za to zaupanje in z veseljem čakamo na nove izzive, s katerimi se bomo soočili skupaj.

Prijavite se in bodite obveščeni o vseh novostih.

Pridružite se vodilnim podjetjem, ki že redno prejemajo naše novosti.

Odjavite se lahko kadar koli, in sicer prek povezave, ki je navedena na koncu vsakega obvestila.


Avtor
Damjan Antlej
Damjan Antlej
Prijavite se in bodite obveščeni o vseh novostih.
Soglasje lahko kadar koli prekličete prek povezave, ki je navedena na koncu vsakega obvestila. V primeru preklica bomo vse zbrane osebne podatke izbrisali. Za podrobnejše informacije preberite našo politiko zasebnosti.