Evropski sklad za regionalni razvoj
O PODJETJU

Spoznajte ekipo

Naše pisarne: Ljubljana Zagreb Beograd Praga
Lola Novaković
Lola Novaković
Ko je postala absolventka študija Splošnega jezikoslovja na Filološki fakulteti Univerze v Beogradu, je Lolo ljubezen do italijanščine popeljala na študij ekonomije na Univerzi v Trstu, kjer je ta jezik izpopolnila, pridobila pa je tudi veliko znanja s področja financ in na ta način združila prijetno s koristnim. Poleg italijanščine obvlada tudi angleški jezik. Čeprav je šele na začetku kariere, Lola kaže neverjeten občutek za medčloveške odnose in organizacijo dela. V Alkemistu je lahko združila svoji ljubezni do jezikoslovja in ekonomije.
V prostem času rada bere, saj je z branjem prebivalka različnih krajev sveta hkrati, celo Joyceovega Dublina.
Vanja Tošić
Vanja Tošić
Vanja se je po več kot šestih letih izkušenj s strankami leta 2021 pridružila beograjski ekipi podjetja Alkemist kot Account Manager. Kariero je začela pri srbskem nacionalnem letalskem prevozniku, kjer je imela priložnost spoznati in sodelovati z ljudmi z vsega sveta. Pri tem je razvila spretnosti za najboljše obvladovanje situacij in izkazalo se je, da je Alkemist odlična izbira za združitev njenih izkušenj s prevajanjem in zanimanjem za tuje jezike. Vanja rada poskrbi, da se ljudje v njeni družbi počutijo prijetno, kar je še posebej uporabno pri delu v projektih z novimi strankami. Umetnost je njena skrita strast. Ta ji pomaga najti nekaj lepega v vsem, tudi v delovnem okolju, ki z njo postane ustvarjalno in zanimivo. Zaradi dosedanjih izkušenj pri delu s strankami, pozitivne naravnanosti, prijaznosti in spretnosti reševanja problemov je odlična pridobitev podjetja Alkemist.
Marija Jestrić
Marija Jestrić
Direktorica mednarodne prodaje
marija.jestric@alkemist.rs
+381 11 30 37 540
Marija je septembra 2021 prevzela mesto direktorice mednarodne prodaje v družbi Alkemist, ki prinaša  komercialno vodenje vseh naših pisarn. Odlikujejo jo bogate izkušnje in vrhunski prodajni rezultati, ki jih je pred položajem direktorice dosegala na mestu Business Developerja v Alkemistu – tu se je izjemno izkazala pri pridobivanju novih strank, skrbi za potrebe obstoječih ključnih strank, vodenju usposabljanja novih zaposlenih v prodajnem oddelku ter uvajanju inovativnih pristopov k pogajanju in prodaji. Marija je med desetletno kariero v Alkemistu uspešno sodelovala tudi pri vzpostavitvi verige vrednosti, da bi izboljšala upravljanje s ključnimi strankami, optimizirala poslovne rezultate in dvignila raven zavesti o našem podjetju. Izjemno je ponosna na odlično sodelovanje s številnimi velikimi podjetji s področij avtomobilske, tobačne, farmacevtske, bančne in tehnološke industrije.
Marija Mirković
Marija Mirković
Marija je svojo kariero v Alkemistu začela leta 2006 kot vodja pisarne. Delala je pri vzpostavitvi in strateškem razvoju poslovanja Alkemista v Republiki Srbiji. S svojim znanjem, potrpežljivostjo in prejšnjo delovno izkušnjo, ki jo je pridobila na področju trženja in organizacije, je ob previdno izbranem timu, ki se je nenehno večal, Mariji uspelo start up podjetje, Alkemist Beograd, pripeljati do ravni, na kateri je danes, ko sta visoka kakovost storitve in profesionalnost postali sopomenki za poslovanje Alkemista.
Marija je postala direktorica pisarne Alkemist Beograd leta 2016, leta 2017 pa je prevzela še funkcijo direktorice pisarne Alkemist Praga. Diplomirala je na Fakulteti za organizacijske vede, Univerze v Beogradu.
Vedno iščemo strokovnjake za jezik.
Se nam želite pridružiti?
Prijavite se in bodite obveščeni o vseh novostih.
Soglasje lahko kadar koli prekličete prek povezave, ki je navedena na koncu vsakega obvestila. V primeru preklica bomo vse zbrane osebne podatke izbrisali. Za podrobnejše informacije preberite našo politiko zasebnosti.