Evropski sklad za regionalni razvoj
O PODJETJU

Spoznajte ekipo

Naše pisarne: Ljubljana Zagreb Beograd Praga
Teja Jakoš
Teja Jakoš
Po končanem študiju angleškega in španskega jezika na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani ter izmenjavi v Španiji je Tejo poklicna pot vodila v industrijo srečanj in dogodkov, kjer je sodelovala pri organizaciji številnih domačih in mednarodnih dogodkov. Po treh letih se je odločila za vrnitev h koreninam in tako se je kot vodja prevajalskih projektov leta 2021 pridružila Alkemistovi ekipi v Ljubljani. Vloga vodje projektov ji je pisana na kožo, saj združuje dve njej ljubi področji – organizacijo in jezike. Veseli se vsakega izziva in ne odneha, dokler naročnik ni maksimalno zadovoljen s prevodom. Teja s peko sladic poskrbi, da v pisarni nikoli nismo popolnoma pripravljene na »summer body« (česar ji v resnici niti ne zamerimo).
Nina Hočevar
Nina Hočevar
Nino je navdušenje nad tujimi jeziki in kulturami vodilo v študij prevajanja angleškega in francoskega jezika, med katerim je poleg teorije pridobivala tudi praktične izkušnje kot prevajalka in popotnica po evropskih deželah. Po končanem študiju se je preizkusila še v organizacijskih vodah ter kot izkušena prevajalka in vodja projektov naposled le našla pot tudi v našo pisarno. Zdaj bdi nad kakovostjo in tehnološko izpopolnjenostjo prevajalskih procesov, da bo vaša uporabniška izkušnja še boljša kot sicer.
Slađana Ćetojević
Slađana Ćetojević
Vodja poslovanja in prodaje v pisarni Ljubljana
alkemist@alkemist.si
+386 82 80 38 50
Slađana Ćetojević se je ekipi Alkemist pridružila leta 2017 in vse od takrat uspešno skrbi za zadovoljstvo strank. Zaradi veselja do dela z ljudmi se je vpisala na Visoko šolo za turizem v Portorožu, na kateri je nadgradila svoje komunikacijske in organizacijske sposobnosti. Z novim znanjem in energijo se je sprva odlično znašla v vlogi Business Developerja, kjer je skrbela za pripravo ponudb in naročil, komunikacijo med naročniki in vodji projektov ter pridobivanje novih strank. Zaradi predanega dela in izkazanih sposobnosti pa je s septembrom 2021 stopila še stopnico višje ter prevzela vodenje poslovanja in prodaje v ljubljanski pisarni Alkemista. Slađana uživa v novih izzivih, ki se pojavljajo v vsakodnevnih situacijah ter v stiku s strankami, ki ji zaradi njene pozitivne naravnanosti zaupajo in z njo z veseljem sodelujejo.
Igor Gorše
Igor Gorše
Vodja tolmaškega oddelka
igor.gorse@alkemist.si
+386 40 777751
Igor Gorše je strokovnjak za tehnično izvedbo simultanega tolmačenja. Zanimanje za tehniko, predvsem za finomehaniko in elektroniko, ga spremlja in usmerja že od malih nog. Tako je iz policijskih vrst pristal v svojem najljubšem delovnem okolju, prepredenem z žicami in najrazličnejšimi aparaturami. Igor skrbi za tehnično podporo na vseh naših tolmaških dogodkih in naročnikom z veseljem pomaga pri raznolikih zagatah in tehničnih problemih.
Vedno iščemo strokovnjake za jezik.
Se nam želite pridružiti?
Prijavite se in bodite obveščeni o vseh novostih.
Soglasje lahko kadar koli prekličete prek povezave, ki je navedena na koncu vsakega obvestila. V primeru preklica bomo vse zbrane osebne podatke izbrisali. Za podrobnejše informacije preberite našo politiko zasebnosti.