Evropski sklad za regionalni razvoj
O PODJETJU

Spoznajte ekipo

Naše pisarne: Ljubljana Zagreb Beograd Praga
Ema Bonifačić
Ema Bonifačić
Ema je v zagrebško pisarno prvič stopila še kot študentka leta 2019, ko je opravljala strokovno prakso. Že takrat sta jo vedrina celotne ekipe in dinamičnost dela vodje projektov tako prevzeli, da se je tja vrnila takoj po končanem študiju angleškega jezika in primerjalne književnosti na Filozofski fakulteti v Zagrebu. Znanje italijanščine in nemščine, ki ga je nadgrajevala v poletnih mesecih, preživetih na različnih delovnih mestih v turizmu, bo vsekakor poglobila, takoj ko bo ujela kratek predah od knjig, ki jih z užitkom požira.
Maja Grgasović
Maja Grgasović
Po koncu študija francoskega in angleškega jezika in književnosti ter izpopolnjevanju veščin na Generalnem direktoratu za prevajanje pri Evropski komisiji je Maja začela svojo poklicno pot kot prevajalka, osredotočena na prevajanje za institucije Evropske unije. A kmalu je bila pripravljena na nove izzive, zato se je leta 2018 z velikim navdušenjem pridružila Alkemistovi ekipi v Zagrebu kot vodja projektov. V svojem delu nadvse uživa, saj ima vsak dan priložnost, da dokaže svoje organizacijske veščine, najraje pa išče nove načine, da preseže želje in pričakovanja naročnikov. Poleg svojega predanega opravljanja dela pa Maja z nenehnimi duhovitimi opazkami prav tako prispeva k pozitivnemu vzdušju v pisarni.
Nina Andrijata
Nina Andrijata
Maja 2015 smo v zagrebški pisarni odprli novo delovno mesto – poslovna sekretarka – zato se je naša ekipa razširila z Nino Andrijata, ki je s svojimi dolgoletnimi računovodskimi izkušnjami znatno pripomogla k organizaciji administrativnega dela naše prevajalske agencije. In medtem ko vsi zavijamo z očmi, ko se je treba ukvarjati z administracijo in dokumentacijo, Nina v tem naravnost uživa in komaj čaka na nov izziv, ki ga bo treba vnesti v eno od njenih tisočih Excelovih tabel. Tako je, naša Nina je pravi »Excel addict«! :) A ker v Alkemistu spodbujamo, da vsak posameznik razvija svoj potencial in je za svoj prispevek ekipi tudi nagrajen, Nina kot poslovna sekretarka ni dolgo vztrajala, saj je septembra 2017 napredovala v vodjo financ celotne skupine Alkemist.
Anamarija Guć
Anamarija Guć
Anamarija se je Alkemistovi ekipi v Zagrebu pridružila leta 2019, po končanem študiju španskega in nizozemskega jezika in literature ter dolgoletnem delu na različnih področjih jezikovne industrije. Svojo ljubezen do jezikov, prevajanja, organizacije, zagotavljanja kakovosti in željo po učenju združuje pri opravljanju svojega dela kot vodja projektov. Pri delu jo še posebej veseli, ko po dobro opravljenem projektu, zazna zadovoljstvo naročnikov in zunanjih sodelavcev. V prostem času pogosto gleda kriminalke, lahko pa jo srečate tudi v baletnem ali joga studiu.
Lea Magdić
Lea Magdić
Lea se je po delu v prodaji in prevajalski industriji zagrebški pisarni Alkemist pridružila leta 2017. Svoje organizacijske sposobnosti, ljubezen do jezikov, prevajanja in dela z ljudmi je v Alkemistu združila v delu vodje projektov, kjer so njene glavne naloge prepoznavanje potreb naročnika, upoštevanje rokov in vodenje kakovosti. Diplomirala je iz angleščine in portugalščine na Filozofski fakulteti v Zagrebu, nato pa svoje znanje izpopolnjevala na Univerzi v Portu. V času študija se je poleg angleščine in portugalščine učila tudi nemščine, španščine in francoščine, seznam jezikov pa namerava v prihodnosti še razširiti.
Vedno iščemo strokovnjake za jezik.
Se nam želite pridružiti?
Prijavite se in bodite obveščeni o vseh novostih.
Soglasje lahko kadar koli prekličete prek povezave, ki je navedena na koncu vsakega obvestila. V primeru preklica bomo vse zbrane osebne podatke izbrisali. Za podrobnejše informacije preberite našo politiko zasebnosti.